Türkiye Finans Katılım Bankası’nda ihtiyaç kredisi kampanyaya girdi! Faiz oranları düştü, vadeler uzadı! Bu fırsat kaçmaz

İhtiyaç kredisi faiz oranlarında indirime giden Türkiye Finans Katılım Bankası, güncel faiz oranlarını açıkladı. Geri ödemelerde de kolaylık sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, ihtiyaç kredisi kullanım şartlarını güncelledi.

Türkiye Finans Katılım Bankası’nda ihtiyaç kredisi kampanyaya girdi! Faiz oranları düştü, vadeler uzadı! Bu fırsat kaçmaz

İhtiyaç kredisine yoğun bir ilginin olduğu şu günlerde özellikle yeni yıl zammından etkilenmeden ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını daha yakından takip etmeye başladı. Bu bağlamda bankalar da ihtiyaç kredisi kampanyalarını arka arkaya duyurur hale geldi. O bankalardan biri olan Türkiye Finans Katılım Bankası, aralık ayı itibariyle ihtiyaç kredisi şartlarını güncellediğini açıkladı.

Avantajlı hizmetler vermesiyle dikkat çeken Türkiye Finans Katılım Bankası, bu ay itibariyle ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı. Şimdilerde ihtiyaç kredisi kullanımlarında geri ödemelerde ciddi avantajlar sağlamaya başlamış olan Türkiye Finans Katılım Bankası, bu avantajlara ilişkin de bir duyuru gerçekleştirdi. Öte yandan Türkiye Finans Katılım Bankası, ihtiyaç kredisi vadelendirme politikası hakkında da kamuoyunu bilgilendirdi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA 36 AYA KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ KULLANILABİLİYOR

Türkiye Finans Katılım Bankası’nda ihtiyaç kredisi kampanyaya girdi! Faiz oranları düştü, vadeler uzadı! Bu fırsat kaçmaz - Resim : 1

İhtiyaç kredisinde sabit geri ödeme planı gibi eşit ve aylık taksitlendirme avantajı sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda kişiye özel geri ödeme planları da oluşturmaya başladı. Bu sayede gelir düzeyi ve durumuna göre başvuru yapan kişinin daha kolay ödeme yapabilmesini sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, vadelendirme politikasını da kredi kullanım tutarına göre belirlediğini duyurdu.

Vade süresini kullanılan kredinin tutarına göre belirleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, kredi tutarı 50 bin TL’ye olan tüm kredi kullanımlarında 36 aya kadar vade uygulanabileceğini belirtti. 50 bin TL’nin üzerindeki krediler için vade sınırlaması uygulayan Türkiye Finans Katılım Bankası, 50 bin 1 TL ile 100 bin TL arasındaki krediler için maksimum 24 ay; 100 bin 1 TL ve üzerindeki krediler için ise maksimum 12 ay vade uygulanabileceğini açıkladı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ YÜZDE 1,96’DAN BAŞLIYOR

Kredi kullanımlarında iki ayrı seçenek sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, ihtiyaç kredisi kullanımları için hem sigortalı hem de sigortasız kredi kullanımını mümkün hale getirdi. İki farklı kullanım için farklı faiz politikaları uygulayan Türkiye Finans Katılım Bankası, bu faiz oranlarını da açıkladı.

Sigortasız kullanımlarda faizi yüksekten başlatan Türkiye Finans Katılım Bankası, bu koşulda kredi kullanacak olan kişilerin yüzde 2,55’ten başlayan faizlerden yararlanabileceğini belirtti. Sigortalı kullanımlarda faiz indirimi uygulayacağını bildiren Türkiye Finans Katılım Bankası, bu kullanımlarda ise yüzde 1,96’dan başlayan faizler ile ihtiyaç kredisi sağlayacağını ifade etti.