Türkiye Finans Katılım Bankası tüketicilere ve yatırımcılara duyurdu! Ankara'nın göbeğinde yatırımlık tarla ilanı! Katılım bedeli 18 bin TL!

Ülkemizin önde gelen katılım bankalarından birisi olan Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni dönemde olumsuz gelişmelere konuk olan emlak sektörüne ilişkin bir çağrıda bulundu. Katılım bankası, Ankara ilinde bulunan bir tarlayı ihale usulü ile satışa çıkardığını bildirdi. İşte katılım bankası tarafından düzenlenen ihaleye ve satışta olan tarlaya ilişkin ayrıntılar…

Türkiye Finans Katılım Bankası tüketicilere ve yatırımcılara duyurdu! Ankara'nın göbeğinde yatırımlık tarla ilanı! Katılım bedeli 18 bin TL!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Intengo platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurarak hem ihale şartlarına hem de söz konusu gayrimenkule ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Türkiye Finans Katılım Bankası, artan gayrimenkul fiyatları karşısında harekete geçti. Sunmuş olduğu finansman hizmetleri karşılığında teminat olduğu gayrimenkulleri vade sonunda borçların ödenmemiş olması durumunda ihale yolu ile satışa çıkardığını duyuran banka, uygun fiyatlı bir ihale için daha duyuru yaptı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK YATIRIMLIK TARLA!

Türkiye Finans Katılım Bankası tüketicilere ve yatırımcılara duyurdu! Ankara'nın göbeğinde yatırımlık tarla ilanı! Katılım bedeli 18 bin TL! - Resim : 1

Türkiye Finans Katılım Bankası, Intengo platformu aracılığı yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihale kapsamında Ankara ilinde bulunan bir tarlayı satışa çıkardığını duyuran katılım bankası, ilgili ihaleye ve ihaleye konu olan gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu tarlanın Güdül ilçesinin Salihler Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Üzerinde ruhsatsız ve projesiz 2 katlı ev bulunan 1080 metrekarelik tarla için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 396 bin TL, ihaleye katılım sağlanabilmesi için yatırılması gereken ihale katılım bedeli ise 18 bin 691 TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN NASIL GAYRİMENKUL SATIN ALINIR?

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Intengo üzerinden yayınlamış olduğu ihalelere katılım sağlayarak ilgili gayrimenkul için teklif vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle Intengo isimli platforma üye olmaları gerekmektedir. Banka, üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından ilgili gayrimenkulü fiyat teklifine açacaktır. 

Fiyat teklifine açılan gayrimenkul için platform tarafından belirlenen ihale katılım bedelini ve varsa banka tarafından belirlenmiş olan teminat bedelini yatırmak gerekmektedir. Söz konusu bedellerin yatırılmasının ardından ise ihale bitiş tarihine kadar gayrimenkul için en yüksek fiyat teklifini vermiş olan katılımcı, gayrimenkulün yeni sahibi olacaktır.