Türkiye Finans Katılım Bankası şovunu yaptı, ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler kuyruğa girdi! Faizler sadece yüzde 1,96’dan başlıyor!

İhtiyaç kredisi faiz oranlarının düşmesini bekleyen vatandaşlara müjde Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan geldi. Faiz oranları bu ay itibariyle yüzde 1,96’ya kadar geriledi.

Türkiye Finans Katılım Bankası şovunu yaptı, ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler kuyruğa girdi! Faizler sadece yüzde 1,96’dan başlıyor!

Bankacılık sektörünün bilhassa da son zamanlarda yarış içerisinde olduğu kulvarlardan biri olan kredi faiz oranları, şimdilerde bankaların kampanyaları ile gerilemeye başladı. Hem Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) politika faizini tek haneye indirmesinden hem de yeni yıl kampanyalarını devreye sokmalarından kaynaklı olarak ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşüren bankalar arasına Türkiye Finans Katılım Bankası da eklendi.

Pek çok avantaj sağlayan hizmetleri ile dikkat çeken Türkiye Finans Katılım Bankası, bu avantajları arasına bir de indirimli faiz oranları sunan ihtiyaç kredisi paketlerini ekledi. Yeni yıl öncesinde artan ihtiyaçları gidermek adına dileyen tüm vatandaşların başvuru yapabileceği Türkiye Finans Katılım Bankası ihtiyaç kredisinde faiz oranları vadeye göre kamuoyu ile paylaşıldı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYAYA GİRDİ

Türkiye Finans Katılım Bankası şovunu yaptı, ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler kuyruğa girdi! Faizler sadece yüzde 1,96’dan başlıyor! - Resim : 1

Türkiye Finans Katılım Bankası şovunu yaptı, ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler kuyruğa girdi! Faizler sadece yüzde 1,96’dan başlıyor! - Resim : 2

Hem sabit ve aylık ödemeler hem de kişiye özel değişken taksitler ile ödemeler yapabilmeyi mümkün hale getiren Türkiye Finans Katılım Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında esnek geri ödeme planları için düğmeye bastı. Kampanyasının tek avantajı bu da olmayan Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni kampanyasına dair bilgi verdi.

İhtiyaç kredisinde vade politikasını kredi tutarına göre belirleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, kredi tutarına göre değişmekle birlikte 36 aya varan taksitler sunacağını açıkladı. Buna göre 50 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde 36 ay taksit sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, 50 bin TL üzeri olan kredilerde 24 ay; 100 bin TL üzeri kredilerde ise 12 ay vadelendirme yapabileceğini belirtti.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA FAİZ ORANLARI VADEYE GÖRE BELİRLENDİ

Faiz oranlarını vadeye ve kredinin sigortalı olup olmamasına göre belirleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, her iki koşuldaki faiz oranlarını da tek tek açıkladı. Buna göre, sigortalı kredi kullanımlarındaki faiz oranlarını duyuran Türkiye Finans Katılım Bankası, faizlerin yüzde 1,96’dan 2,19’a kadar (6 ay vadede yüzde 1,96; 12 ay vadede yüzde 1,99; 24 ay vadede yüzde 2,09; 36 ay vadede yüzde 2,19) değişeceğini bildirdi.

Aynı şekilde sigortasız olarak kullanılan kredilerde de vadeye göre değişen faizler sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, bu şekilde kullanılan kredilerin ise yüzde 2,55’ten yüzde 2,78’e kadar (6 ay vadede yüzde 2,55; 12 ay vadede yüzde 2,58; 24 ay vadede yüzde 2,68; 36 ay vadede yüzde 2,78) faizler ile kullandırtılacağını ilan etti.