Türkiye Finans Katılım Bankası, İstanbul'da arsa ve daire satacak! Piyasanın altında belirlenen gayrimenkul fiyatları duyuruldu!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşı tepkisini gösterdi. Katılım bankası, fiyat artışının en çok kaydedildiği illerden olan İstanbul ilinde, piyasanın oldukça altında fiyatlardan arsa ve daire satışı yapacağını bildirdi. İşte ayrıntılar…

Türkiye Finans Katılım Bankası, İstanbul'da arsa ve daire satacak! Piyasanın altında belirlenen gayrimenkul fiyatları duyuruldu!

Türkiye Finans Katılım Bankası, İstanbul ilinde bulunan bir daireyi ve bir arsayı ihale yolu ile satılığa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili ihalelere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN İKİ YENİ GAYRİMENKUL İLANI!

Geliştirdiği uygun finansman hizmetleri ve avantajlı kart kampanyaları sayesinde sektörde aranan isimlerden birisi olmayı başaran Türkiye Finans Katılım Bankası, her dönemde olduğu gibi yeni dönemde de müşterilerin lehine hizmetler sunmak ve buna bağlı olarak da müşteri sayısını arttırmak için var gücü ile çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda sene başından bu yana pek çok kategori altından birbirinden farklı içeriklere sahip olan kampanyalar geliştiren banka, bu kez de artan gayrimenkul fiyatlarına karşın yeni gayrimenkul ilanları yayınladığını duyurdu.

Türkiye Finans Katılım Bankası, sunduğu finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak aldığı ve vadenin tamamlanmasının ardından borçların ödenmemiş olması sebebi ile el koymak durumunda kaldığı bir tarla ve bir daireyi, uygun fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili gayrimenkuller için düzenlenen ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK DAİRE!

Türkiye Finans Katılım Bankası, İstanbul'da arsa ve daire satacak! Piyasanın altında belirlenen gayrimenkul fiyatları duyuruldu! - Resim : 1

Türkiye Finans Katılım Bankası “Bankadan” isimli yasal e- ihale platformu ile iş birliği yaptığını ve bu iş birliği ile birlikte icralık gayrimenkulleri platform üzerinden ihaleye açacağını bildirdi. Bu kapsamda yayınlanan ilk ihale ise İstanbul’un Bağcılar ilçesinde bulunan 91 metrekarelik bir daireye işaret etti.

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Bankadan platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan dairenin, çatı piyesli olduğu öğrenildi. Banka ihale başlangıç bedelini 1 milyon 250 bin TL, ihale hizmet bedelini ise 44 bin 250 TL olarak belirledi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA YATIRIMLIK ARSA!

Türkiye Finans Katılım Bankası, İstanbul ilinin Ümraniye ilçesinde bulunan bir arsa için de ihale düzenlediğini bildirdi. Bankadan platformu üzerinden duyurulan ihaleye konu olan arsanın 190 metrekare büyüklüğünde olduğu ve ihale başlangıç bedelinin de 3 milyon TL olduğu öğrenildi.