Türkiye Finans Katılım Bankası Duyurdu: Tarla, İşyeri ve Konut Fiyatları 400 Bin TL'nin Altına Düştü

Sıfır faiz, düşük kar payı politikası çerçevesinde hizmet veren Türkiye Finans Katılım Bankası, artan gayrimenkul fiyatları karşısında yeni bir duyuru yayınladı. Uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını duyuran banka, üç yeni ilanı tekliflere açtı. İşte Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından satışa sunulan gayrimenkullere ilişkin ayrıntılar…

Türkiye Finans Katılım Bankası Duyurdu: Tarla, İşyeri ve Konut Fiyatları 400 Bin TL'nin Altına Düştü

Geçtiğimiz sene 18 TL seviyesine kadar yükselen dolar kuru ve 1.000 TL seviyesini aşan gram altından sonra gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan pek çok hizmet başlığına ve hizmet ürününe yüksek oranlarda zamlar yapıldı. Her ne kadar yapılan müdahaleler ve verilen yeni ekonomik model kararları ile birlikte piyasaların sert gerilemesi sağlanmış olsa da yapılan zamlar geri alınmadı.

2022 yılına girildiği ilk dakikalar itibari ile oklarını yine yukarı doğru çeviren döviz kurları ile altın fiyatları, açıklanan FED faiz artırımı kararları sonrasında dalgalanmaya başladı. 24 Şubat tarihinde resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşından da direkt olarak etkilenen döviz kurları ile altın fiyatları, hammadde fiyatlarının daha da artmasına yol açtı. Bu noktada hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan gayrimenkuller, fahiş rakamlara ulaştı.

Gayrimenkul fiyatlarının üst seviyelere ulaşmasından sonra birikimlerini gayrimenkul alarak değerlendiremeyeceklerinin farkına varan tüketiciler, uygun fiyatlı gayrimenkul arayışı içerisine girdiler. Bu noktada devreye giren Türkiye Finans Katılım Bankası, üç yeni ilan yayınladığını ve ilgili ilanlarda yer alan gayrimenkullerin piyasanın çok çok altında fiyatlardan satışa sunulduğunu bildirdi.

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan Satılık Konut İlanı!

Sıfır faiz, düşük kar payı politikasını benimseyen Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni bir satılık konut ilanı yayınladı. Muzayede.com isimli yasal ihale platformu aracılığı yayınlanmış olan satılık konut ilanının, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yer alan 190 metrekarelik bir konuta ait olduğu öğrenildi. Banka, ihale başlangıç bedelini 700 bin TL olarak belirledi.

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan Satılık İşyeri İlanı!

Türkiye Finans Katılım Bankası Duyurdu: Tarla, İşyeri ve Konut Fiyatları 400 Bin TL'nin Altına Düştü - Resim : 1

Türkiye Finans Katılım Bankası, Bursa’nın Gemlik ilçesinde bulunan 55 metrekarelik bir dükkanı Muzayede.com aracılığı ile satılığa çıkardı. İlgili gayrimenkul için istenen ihale başlangıç fiyatı 175 bin TL olarak açıklandı.

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan Satılık Tarla İlanı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan 929 metrekarelik hisseli tarlayı, Muzayede.com aracılığı ile satışa sunduğu. Tarlanın ihalesi için belirlenmiş olan başlangıç bedeli, 70 bin TL olarak açıklandı.