Türkiye Finans Bankası’ndan taşıt kredisi çekmek çok kolay! Faizler yüzde 1,99’a kadar düştü! Üstelik sigortalı ve sigortasız kredi kullanım seçeneği var!

Kredi kampanyalarıyla dikkat çeken bankalardan biri olan Türkiye Finans Katılım Bankası, kasım ayından itibaren geçerli olacak olan taşıt kredisi faiz oranlarını ve şartlarını açıkladı.

Türkiye Finans Bankası’ndan taşıt kredisi çekmek çok kolay! Faizler yüzde 1,99’a kadar düştü! Üstelik sigortalı ve sigortasız kredi kullanım seçeneği var!

Herkesin malumu olduğu üzere pandemi döneminde başlayan tedarik zincirindeki sıkıntılardan artan maliyetlere; yakıtın masrafından çip krizine kadar pek çok sorun ile karşı karşıya kalan otomotiv sektörü, her zamankinden daha az talep görmeye başladı. Bu noktada bankalara sık sık çağrıda bulunan sektörün öncüleri, taşıt kredilerinde indirime gidilmesini talep etmişti. Bu talebe karşılık, Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan geldi.

Otomotiv sektörüne kulak veren Türkiye Finans Katılım Bankası, hem sıfır hem de ikinci el taşıt kredisinde faiz oranlarını düşürdü. Oldukça düşük bir faiz oranı ile kredi sağlamaya başlamış olan Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda ödeme erteleme ve uzun vadeler gibi avantajlar ile araç alımını kolaylaştırdı. Öte yandan Türkiye Finans Katılım Bankası, güncel taşıt kredisi şartlarını geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA BUGÜN ÇEKİLEN KREDİLER 2023 YILINDA ÖDENİYOR

Yeni bir ödeme erteleme kredisi kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkmış olan Türkiye Finans Katılım Bankası, taşıt kredilerini de bu kampanya içerisine dahil etti. Kampanyası kapsamında bugün çekilecek olan kredinin ilk taksitini 2023 yılında alacağını duyuran Türkiye Finans Katılım Bankası, üç aya kadar ödeme erteleme yapılabileceğini duyurdu. Öte yandan Türkiye Finans Katılım Bankası, kampanyasının son tarihini de açıkladı.

Kampanyasının 30 Kasım’a kadar geçerli olacağını belirten Türkiye Finans Katılım Bankası, alınacak olan aracın değerine göre değişmekle birlikte üç ay erteleme taksiti de dahil olmak üzere, taşıt kredilerinde 48 aya varan vade seçeneği sunacağını duyurdu. Hem sıfır hem de ikinci el araç kredisi sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, taşıt kredisinin güncel faiz oranlarını da kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI AŞAĞIYA ÇEKİLDİ

Türkiye Finans Bankası’ndan taşıt kredisi çekmek çok kolay! Faizler yüzde 1,99’a kadar düştü! Üstelik sigortalı ve sigortasız kredi kullanım seçeneği var! - Resim : 1

Taşıt kredisi kapsamında; ‘Motosiklet Finansmanı, Taksitli Ticari Taşıt Finansmanı, Ticari Hat / Ticari Plaka Finansmanı” gibi özel kredi paketleri de sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, yüzde 70’e kadar aracın değeriyle orantılı olarak finansman desteği sunacağını belirtti. Bu kapsamda sıfır araçlarda fatura değerini baz alacağını bildiren Türkiye Finans Katılım Bankası, ikinci el araçlarda ise kasko değerini dikkate alacağını açıkladı.

Taşır kredilerinde; alınacak aracın rehini, gayrimenkul ipoteği ve nakit bloke teminatı gibi üç ayrı yöntem ile kredi sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, sigortalı taşıt kredileri için sıfır kilometre araçlara yüzde 1,99 faiz ile kredi sağlarken; ikinci el araçlar için yüzde 2,05’ten kredi sağlayacağını belirtti. Öte yandan Türkiye Finans Katılım Bankası, sigortasız kredi kullanım seçeneği de sunuyor.