Türkiye Ekonomi Bankası'ndan İstanbul, Kocaeli ve Ankara'da ikinci el araç satışı! 2015 model BMW 5 serisi, 401 bin TL!

Uzun yıllardır bankacılık sektöründe sunduğu hizmetler sayesinde sektörün aranan isimlerinden birisi olmayı başaran Türkiye Ekonomi Bankası, son dönemlerde mağduriyetlerin yaşandığı alanlardan birisi olan otomotiv sektörüne ilişkin yeni bir duyuru yayınladı. Banka İstanbul, Kocaeli ve Ankara illerinde, uygun fiyatlı araç satışı gerçekleştirileceğini belirtti. İşte ayrıntılar…

Türkiye Ekonomi Bankası'ndan İstanbul, Kocaeli ve Ankara'da ikinci el araç satışı! 2015 model BMW 5 serisi, 401 bin TL!

2021 yılın eylül ayında yükselmeye başlayan dolar kuru, uzmanların dahi öngörmedikleri bir biçimde yukarı yönlü hareketler sergiledi. Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararlarına rağmen yükselişini durdurmayan döviz kuru, aralık ayına girildiğinde kendi rekorunu kırarak 18 TL seviyesine kadar dayandı. Dolar kurunun bu yükselişine karşı hareketlerini korumayı başaramayan diğer döviz kurları ve altın fiyatları da o dönem içerisinde üst seviyelere ulaştı.

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmet başlıklarında ve diğer hizmet ürünlerde, hızlı bir fiyat değişikliği gözlenmeye başlandı. Kısa süre içerisinde iki hatta üç katına çıkan ürün fiyatları, vatandaşların geçim sıkıntısına düşmelerine sebep oldu.

Yapılan zamlardan en çok etkilenen sektörlerden birisi, otomotiv sektörü olarak kayda geçti. Sıfır kilometre ve ikinci el araç modellerinin fiyatlarında gözlenen artışlar, yeni dönemde etkisini iyiden iyiye arttıran çip krizi sonrasında iyice kontrolden çıktı.

Tüketicilerin ve yatırımcıların hayallerinin gerçekleşmesine engel olan araç fiyatları, Türkiye Ekonomi Bankası’nı harekete geçirdi. Banka, Tebcetelem aracılığı ile uygun fiyatlı araç satışına başladığını duyurdu.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI SATILIK ARAÇ İLANI İSTANBUL

Türkiye Ekonomi Bankası'ndan İstanbul, Kocaeli ve Ankara'da ikinci el araç satışı! 2015 model BMW 5 serisi, 401 bin TL! - Resim : 1

Türkiye Ekonomi Bankası İstanbul ilinde bulunan 2015 model BMW aracın 401 bin 750 TL’den fiyat teklifine açıldığını duyurdu. Banka, ilgili ihale kapsamında istediği teminat tutarını 160 bin 700 TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI SATILIK ARAÇ İLANI KOCAELİ

Türkiye Ekonomi Bankası Tebcetelem aracılığı ile yeni bir ihale başlattı. İhaleye konu olan aracın 2022 model Citroen Berlingo olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 192 bin 500 TL olarak bildirdi. Teminat bedeli ise 77 bin TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI SATILIK ARAÇ İLANI ANKARA

Türkiye Ekonomi Bankası, Ankara’da bulunan 2014 model Ford Fieesta’yı Tebcetelem aracılığı ile satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ihale başlangıç bedelini 105 bin 750 TL, teminat bedelini ise 42 bin 300 TL olarak belirledi.

Etiketler: teb