Türkiye Ekonomi Bankası İstanbul'da uygun fiyatlı gayrimenkul satışını başlattı! Tuzla'da 94 metrekarelik dükkan 1 milyon 250 bin TL'den satışa sunuldu!

Türkiye Ekonomi Bankası İstanbul ilinde bulunan icralık gayrimenkulleri piyasanın oldukça altında fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu. Banka yeni ihalelerini duyurarak, gayrimenkullerin özelliklerini tanıttı. İşte Türkiye Ekonomi Bankası’nın İstanbul ilinde bulunan icralık gayrimenkullerine ilişkin ayrıntılar…

Türkiye Ekonomi Bankası İstanbul'da uygun fiyatlı gayrimenkul satışını başlattı! Tuzla'da 94 metrekarelik dükkan 1 milyon 250 bin TL'den satışa sunuldu!

Türkiye Ekonomi Bankası, TEB Gayrimenkul platformu üzerinden 3 yen ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, İstanbul ilinde bulunan icralık gayrimenkullerin fiyat tekliflerine açıldığını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İSTANBUL TUZLA’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası kendisi tarafından kontrol edilen TEB Gayrimenkul platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında dükkan nitelikli bir gayrimenkulü satışa çıkardığını bildiren banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası TEB Gayrimenkul üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık dükkanın, İstanbul ilinin Tuzla ilçesinde olduğunu belirtti. Dükkanın toplam kullanım alanını 94 metrekare olarak açıkladı. Banka ilgili dükkanın ihalesi için belirlemiş olduğu başlangıç bedelini, 1 milyon 250 bin TL olarak bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İSTANBUL BEYOĞLU’NDA SATILIK OFİS İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası yönetimi kendi elinde bulunan TEB Gayrimenkul platformu üzerinden ikinci bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında ofis nitelikli bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası TEB Gayrimenkul üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık ofisin, İstanbul ilinin Beyoğlu ilçesinde bulunduğunu belirtti. Tam hisse ile fiyat teklifine açılmış olan ihalenin başlangıç bedelini 11 milyon TL olarak duyuran banka, ofisin toplam kullanım alanının 248 metrekare olduğunu açıkladı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İSTANBUL ARNAVUTKÖY’DE SATILIK VİLLA İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası İstanbul'da uygun fiyatlı gayrimenkul satışını başlattı! Tuzla'da 94 metrekarelik dükkan 1 milyon 250 bin TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

Türkiye Ekonomi Bankası TEB Gayrimenkul platformu üzerinden üçüncü bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında villa nitelikli bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası TEB Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu son ihale kapsamında İstanbul ilinin Arnavutköy ilçesinde bulunan icralık bir villayı satışa çıkardığını duyurdu. Villanın Gölpark Evleri’nde bulunduğunu belirten banka, gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu belirtti. Toplam kullanım alanı 347 metrekare olarak ölçülmüş olan villanın ihalesi için belirlenmiş olan başlangıç bedeli 17 milyon TL olarak bildirildi.

Etiketler: teb, konut satışı, villa