Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone müşterileri dikkat! Bunu yapanlar para iadesi alacak

Cep telefon operatör şirketlerinin mevcut müşterileri için daha yüksek fiyat tarifeleri uygulaması ve yeni müşteri olan kişilere de düşük fiyat tarifesi uygulaması ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone müşterileri dikkat! Bunu yapanlar para iadesi alacak

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone müşterileri dikkat! Bunu yapanlar para iadesi alacak - Cep telefon operatör şirketlerinin mevcut müşterileri için daha yüksek fiyat tarifeleri uygulaması ve yeni müşteri olan kişilere de düşük fiyat tarifesi uygulaması ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu ayrıcalıklar büyük tepkilere sebep olurken yeni gelen müşterilerine daha düşük fiyat uygulaması yapan telefon operatörlerinin sebebi ile sık sık da hat değiştiren vatandaşlara bakiye iadesi açıklandı.

HAT TAŞIYANA BAKİYE İADESİ!

Türkiye'de vatandaşların daha düşük fiyat tarifelerinden faydalanmak adına hatlarını taşıyacak olan kişilere bakiye iadeleri için son başvuru tarih uyarıları geldi. Bu doğrultuda cep telefon hatlarını taşıyan ya da farklı sebepler nedeniyle de hattı kapanan kişilere de bakiye iadesi alma hakları olduğu belirtilirken Vodafone konu ile ilgili ise, "Çeşitli nedenlerle aboneliği iptal olan faturasız abonelerin hesaplarında kalan bakiye için abonelere geri alma hakkı tanınacak olup iptal tarihinden itibaren yirmi dört (24) ay içerisinde başvuruda bulunan aboneye geri ödemesi onbeş (15) gün içerisinde yapılacaktır.

 

İade talebinde bulunmayan abonelerin kalan bakiyeleri ise yirmi dört (24) ay süreyle saklanacak, abonenin hattını Vodafone’a tekrar taşıması durumunda abonenin hesabına otomatik yüklenecektir. Kalan TL bakiyenizi sorgulamak için Borç Alacak Sayfasını ziyaret edebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

BAKİYE İADELERİ NEREDEN YAPILACAK?

Hatları kapatılan ya da hatlarını başka operatörlere taşıyan bu kişiler ile ilgili tarihi takip eden 24 ay içerisinde de başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda da hatlarında kalan bakiyelerini iade alabilecekler. Bu para iadeleri için de cep telefonu operatörlerine başvuru yapılması yeterli olurken başvuru tarihlerini de takip eden 15 gün içerisinde de hattın yüklü olan bakiye tutarı da hat sahiplerinin hesaplarına bakiye iade iadesi olarak nakit yatırılacak.

Etiketler: hat