Türk Telekom, Turkcell, Vodafone, Pttcell Hat Sahipleri Dikkat! 192 TL Değerinde İadeler Başladı

Milyonlarca cep telefonu sahibine duyurulur: 192 TL tutarındaki para iadesi başlamıştır! Telefon sahipleri başvurularını hemen kontrol edebilirler. İşte detaylar...

Türk Telekom, Turkcell, Vodafone, Pttcell Hat Sahipleri Dikkat! 192 TL Değerinde İadeler Başladı

192 TL tutarındaki para iadesi dağıtımı başladı! Vodafone, Türk Telekom, PTTcell ve Turkcell hat sahipleri hemen incelemelerini yapabilirler. Türkiye'de cep telefonu kullanıcılarının sayısı artarken, cep telefonu hat ücretleri ve tarif fiyatlarında da zam gerçekleşmişti.

Yeni gelen kişilere tarife taşıma kolaylığı sağlanması ve daha uygun fiyatlarla konuşma internet kullanım ücretleri sunulması nedeni ile hat taşıma işlemleri de artarken vatandaşlara yönelik yeni duyuru yapıldı. Cep telefonu hattı olanlar hemen kontrol etsin bunu yapanlar 192 TL para iadesi alabilecekler!!!

TURKCELL PARA İADESİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER, NASIL GERİ ALINIR?

Türkiye'nin ilk cep telefonu operatörleri arasında yer alan ve en çok müşteriye sahip olan hatlarından biri olan Turkcell tarafından yapılan açıklamada "Hat iptalinizden sonra hesabınızda kalan TL’leri 2 yıl içinde Alacak Sorgulama /TL İade Talep linkinden sorgulayabilir ve talep edebilirsiniz. Talebiniz sonrasında 15 gün içerisinde geri ödemeniz gerçekleşecektir. Adınıza devlete ödenen yıllık telsiz kullanım ücretinin kalan taksitleri bakiyenizden tahsil edilecektir" denilerek kontorlü hat sahiplerine bakiye iadesi hatırlatması yapıldı.

Türk Telekom, Turkcell, Vodafone, Pttcell Hat Sahipleri Dikkat! 192 TL Değerinde İadeler Başladı - Resim : 2

TÜRK TELEKOM, PTTCELL, VODAFONE BAKİYE İADE SORGULAMA NEREDEN NASIL YAPILIR?

Vodafone ve Türk Telekom hattı olan kişiler için de para iadesi aynı koşullarda yapılmakta olup Vodafone tarafından yapılan açıklamada "Çeşitli nedenlerle aboneliği iptal olan faturasız abonelerin hesaplarında kalan bakiye için abonelere geri alma hakkı tanınacak olup iptal tarihinden itibaren yirmi dört (24) ay içerisinde başvuruda bulunan aboneye geri ödemesi onbeş (15) gün içerisinde yapılacaktır.

İade talebinde bulunmayan abonelerin kalan bakiyeleri ise yirmi dört (24) ay süreyle saklanacak, abonenin hattını Vodafone’a tekrar taşıması durumunda abonenin hesabına otomatik yüklenecektir. Kalan TL bakiyenizi sorgulamak için Borç Alacak Sayfasını ziyaret edebilirsiniz" diyerek başvuru yapan kişilere 15 gün içerisinde para iadesi yapılacağı ifade edildi.

Kontorlü hattı olan ve hat taşıma işlemi yapan kişilerin kontrol ederek hatlarında kalan tutarları geri iade alabilcekleri ifade edilirken 192 TL tutarında bakiyesi olan kişiler bu hatlarını başka bir operatöre taşımaları durumunda bu tutarı olduğu gibi geri alabilecekler.

 

Etiketler: para iadesi