Türk Telekom aboneleri için duyurdu: Bedava Youtube Premium üyeliği verecek!

Türk Telekom Prime abonelerine özel YouTube Premium üyeliği 3 ay boyunca ücretsiz olarak kazanılabiliyor. Arka planda, kesintisiz ve reklamsız YouTube izleyebilmek için Türk Telekom'un ücretsiz kampanyasından faydalanmak isteyenlerin ne yapması gerekiyor? Konunun detayları haberimizde…

Türk Telekom aboneleri için duyurdu: Bedava Youtube Premium üyeliği verecek!

Türk Telekom YouTube ve YouTube müzik uygulamasını kullanarak 3 ay boyunca reklamsız deneyim fırsatından faydalanabiliyor. Bunun için yapılması gerekenler sadece Türk Telekom'un Prime tarifelerine abone olmak.

YouTube video izleme platformu sadece internetin olduğu ortamlarda ve video aralarındaki reklamlarla izleyebilme olanağı sunuyor. Ancak YouTube Premium üyeliği satın alındığında çevrimdışı ortamda ve reklamsız olarak videoları izleyebilme şansı sunuluyor. Tüm bu faydadan sadece Türk Telekom hattını kullanarak ücretsiz olarak yararlanabilmek mümkün hale geliyor.

 TÜRK TELEKOM YOUTUBE PREMİUM ÜCRETSİZ ÜYELİĞİ NASIL ALINIR?

Türk Telekom aboneleri için duyurdu: Bedava Youtube Premium üyeliği verecek! - Resim : 1

Türk Telekom'un Prime tarifeleri özel sunmuş olduğu 3 aylık ücretsiz YouTube Premium kampanyasından yararlanabilmek için belirli paketleri satın almak gerekiyor. Türk Telekom Enfes Prime 30, Enfes Prime 40 ya da Enfes Prime limitsiz sosyal tarifelerden herhangi biri satın alındığında 3 aylık YouTube Premium ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

 Paket aboneliği başlatıldıktan sonra kampanyadan yararlanmak isteyenlerin kısa mesaj yolu ile başvuruda bulunması gerekiyor. Öncelikli olarak sayılı tarifelerden herhangi birine yapmak gerekiyor. Bunun için 20 Ekim 2002 tarihinden sonra yeni hat aktivasyonu gerçekleştirenler ya da numara taşıma işleminde bulunan müşteriler faydadan yararlanabiliyor.

 TÜRK TELEKOM YOUTUBE PREMİUM ÜCRETSİZ ÜYELİĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Türk Telekom'un sunduğu kampanya 3 aylık ücretsiz olarak YouTube Premium aboneliğini kazanma fırsatı sunuyor. Kampanyaya katılmak isteyenler 19 Ekim 2023 tarihine kadar başvuruda bulunabiliyor. Kampanyaya katılabilmek için linkin aktif hale getirilmesi gerekiyor. Şu anda YouTube müzik Premium ya da YouTube Premium abonesi olmayanlar tarifeden faydalanabilecek. YouTube ve Türk Telekom'un ortaklaşa başlatmış olduğu kampanya üzerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 YouTube'u 3 ay boyunca ücretsiz kullanabilmek için Türk Telekom Prime tarifelerine geçiş yaptıktan hemen sonra cep telefonu üzerinden kampanyaya katılım sağlanabiliyor. Cep telefonunun mesaj kısmına YOUTUBE yazıp 5555'e kısa mesaj olarak gönderilmesi yeterli oluyor. Tarifelere geçiş yapıldıktan sonra ilk 30 gün içerisinde bu aktivasyon işlemini başlatmak gerekiyor. Aboneliğin başlatıldığına ve 3 aylık ücretsiz sürenin geçerli olduğuna dair sms ile bildirim yapılmaktadır.

 TÜRK TELEKOM YOUTUBE PREMİUM ÜCRETSİZ ÜYELİĞİ ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanya kapsamında gerekli şartları karşılayanlar ve mesaj gönderen kişilere sms ile bir linki gönderilecektir. Linke tıklayarak YouTube Premium sayfasına erişim sağlanır. Burada “ücretsiz deneyin” yazan butona tıklanmalıdır. Kayıtlı bir ödeme bulunmuyorsa ödeme yöntemi eklenir. Mevcut ödeme yöntemlerinden biri seçilir. 3 ay boyunca ücretsiz olarak kullanmaya başlanır kampanyadan. Faydalanmak isteyenlerin Google hesabı bulunmalıdır.

Her müşteri yalnızca bir kez bu faydadan yararlanabilir. 3 ayın sonunda kampanya sona erecektir. Kampanya sona erdikten sonra aylık 29.99 TL üzerinden standart abonelik ücreti alınmaya devam eder. Süre dolmadan hemen önce ücret ödemeden deneme süresinin iptali talep edilebilir.