Türk sinemasının ve tiyatrosunun usta oyuncusu Yılmaz Gruda'nın cenaze töreni belli oldu. Cenaze Töreni nerede olacak?

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni, duayen sanatçı Yılmaz Gruda hayatını kaybetti. Cenaze töreni için hazırlıklara başlanmasının ardından tören için gün ve mekan belirlendi. Tören hangi gün, nerede gerçekleşecek?

Türk sinemasının ve tiyatrosunun usta oyuncusu Yılmaz Gruda'nın cenaze töreni belli oldu. Cenaze Töreni nerede olacak?

Türk sinemasının usta oyuncusu Yılmaz Gruda yaşlılığa bağlı ortaya çıkan böbrek yetmezliği gibi rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gördüğü Özel Güngören Hastanesi'nde dün vefat etti. 

Türk sinemasının ve tiyatrosunun usta oyuncusu Yılmaz Gruda'nın cenaze töreni belli oldu. Cenaze Töreni nerede olacak? - Resim : 1

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Büyük usta Yılmaz Gruda için yarın saat 15.00’de İBB Şehir Tiyatroları Üsküdar Musahipzade Celâl Sahnesi‘nde tören düzenlenecek. Gruda, Karacaahmet Şakirin Camii‘nde kılınacak ikindi namazını ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek. 

Türk sinemasının ve tiyatrosunun usta oyuncusu Yılmaz Gruda'nın cenaze töreni belli oldu. Cenaze Töreni nerede olacak? - Resim : 2

Yeşilçam’a büyük emek veren değerli oyuncunun 14 Temmuz’da kaldığı bakımevinde Ayşen Gruda’yla evliliğinden olan kızı Elvan Gruda, torunu Emre ile menajeri Tümay Özokur usta sanatçının 94. yaş gününü kutlamıştı. Yılmaz Gruda‘nın vefatının ardından sevenleri sosyal medyada neden bakımevinde kaldığını merak etti. Usta sanatçının menajeri Tümay Özokur “Kızı ve torunu asla yalnız bırakmadı. Fakat tıbbi bakıma ihtiyacı olduğu için doktor gözetiminde kalmalıydı. Yılmaz abi ailesi tarafından terk edilmedi” yanıtını verdi.