Türk Lirası'nı klozete atmıştı! Cezası belli oldu! Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun için karar verildi!

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile ciddi bir takipçi sayısına ulaşan Mika Can Raun isimli sosyal medya fenomeni, Türk Lirası’nı klozete atmıştı. Raun hakkında soruşturma tamamlandı.

Türk Lirası'nı klozete atmıştı! Cezası belli oldu! Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun için karar verildi!

Günümüzün dijitalleşen hayat şartlarında sosyal medya uygulamaları da daha yoğun bir şekilde kullanılmaya başlandı. Bu durum hemen hemen her platformun milyonlarca hatta WhatsApp gibi bilinen uygulamaların milyarlarca kullanıcıya ulaşmasını sağlarken “ünlü olmak” eyleminin de daha kolay bir şekilde gerçekleşmesine aracılık etti.

Çok da eski olmayan geçmiş dönemlerde bir kişi meziyetini sergileyerek ünlülük seviyesine ulaşabilmek için oldukça büyük bir çaba harcarken günümüzün teknolojisi ve tüketici alışkanlıkları ile birlikte ünlü olmak oldukça kolay bir iş haline dönüştü. Paylaşılan kısa süreli bir video, herhangi bir fotoğraf veya diğer içerikler, bir kişinin ilgili platform üzerinden kısa sürede takipçi toplamasına ve böylelikle de adının duyulmasına aracılık etti.

Son dönemlerde sosyal medya paylaşımları sayesinde kısa sürede ünlü olan ve bazı programlara dahi katılım sağlayarak ününü sosyal medya platformunun dışına taşıyan isimlerden birisi de Mika Can Raun isimli sosyal medya fenomeni oldu. Instagram hesabından yaptığı değişik paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çeken ve milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen Raun, son olarak cinsiyet değiştirme operasyonları ile gündeme gelmişti.

Lüks yaşamı ve oldukça iddialı giyim tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Mika Can Raun, geçtiğimiz haftalarda paylaşımlarının dozunu iyice arttırarak işi çok farklı bir noktaya getirmiş ve Türk Lirası’na hakaret etme noktasına kadar gelmişti. Hakkında soruşturma başlatılan Raun hakkında istenilen ceza, bugün belli oldu.

KLOZETE ATMIŞTI!

Türk Lirası'nı klozete atmıştı! Cezası belli oldu! Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun için karar verildi! - Resim : 1

Geçtiğimiz haftalarda tuvaletten paylaşım yapan Mika Can Raun, Türk Lirası’nı klozete atmış ve üzerine sifonu çekmişti. Raun’un bu hareketi sosyal medyayı ayağa kaldırmış ve emniyet güçleri Raun’u gözaltına almıştı. Raun, verdiği ifade sonrasında serbest kalmıştı.

KARAR VERİLDİ!

Mika Can Raun hakkında açılan soruşturma tamamlandı. Savcının “Atatürk’ün hatırasına hakaret” ve “devletin egemenlik alametlerini alenen aşağılama” suçlarından Raun hakkında 7 yıl 6 ay hapis isteminde bulunduğu ortaya çıktı.

Etiketler: Mika Can Raun, ceza