Turabiden Acunu Koruyan Sitem Dolu Paylaşım! “Elinde Olsa İlk Beni Kovardı!” Demet Akalın....

Nisa Bölükbaşı Survivor 2022 şampiyonu oldu. Tartışmaların odak noktası haline geldi. Bu tartışmalara konu olan bir yeni isim ise Turabi oldu. "Eğer Acun abi kafasına göre birini seçiyor olsaydı. Şampiyon yapmak isteyeceği son kişi ben olurdum" dedi. Bu polemiğe Demet Akalın da katıldı. "Nasıl kendini Nisa ile bir tutuyorsun inanılmazsın" cevabını verdi.

Turabiden Acunu Koruyan Sitem Dolu Paylaşım! “Elinde Olsa İlk Beni Kovardı!” Demet Akalın....

Survivor yarışması her yıl TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Şarkıcı Demet Akalın her yıl kendisine yarışmadan bir favori seçerek hakkında yorumlar yapıyor. Yarışmanın sıkı takipçilerinden olan Akalın Turabi'nin yaptığı paylaşıma yanıtta bulundu. Hedef gösterdiği paylaşımda oldukça konuşuldu.

"Elinde Olsa Beni Kovardı"

Polemik konusu olan Nisa Bölükbaşı'nın 1. oluşu Turabi'nin de hedefindeydi. Hem 2014 hem de 2015 sezonunda Survivor'da birinciliği göğüsleyen Turabi " Asıl olay oylarla birinci olmak değil mi?" dediği bir paylaşımda bulundu. Pek çok kesim ona katılırken birçoğu da yanlış olarak yorumladı.

Turabi paylaşımında suçlu sözlere yer verdi: "Demek ki şampiyonun oy atanları daha çok oluyor. Ne olursa olsun tebrik etmek gerek. Acun abi eğer kafasına göre seçseydi muhakkak ki en son şampiyon ben olurdum. Elinde olsa ilk hafta beni kovardı zaten" diye bir yorumda bulundu.

"Acunun Elinde Olsaydı Hilmi Cem'i 1.Yapardı"

Turabiden Acunu Koruyan Sitem Dolu Paylaşım! “Elinde Olsa İlk Beni Kovardı!” Demet Akalın.... - Resim : 1

Açıklamasını yaptı ve biraz daha detaylandırdı. "2015 senesine bakmak lazım. Benim davranışlarımı pek de kabullenemiyor. Sürekli tartışıyoruz ve ceza yağmuruna tutuyor. Hilmi Cem'i çok sevdiği açık. Merve'nin şampiyon olmasını istediği de hissediliyordu. Ancak bunu dile getirmiyordu ama ben fark ediyordum. Eğer onun yapabileceği bir iş olsaydı Merve ya da Hilmi Cem'den biri finalde şampiyon olurdu" dedi.

"Adamın Günahına Girmeyin!"

Konuşmasının geri kalanında "Adamın günahına girmeyin" diyerek Acunu savundu. Turabi'nin Twitter hesabı üzerinden yazıp günah ifadelerini kullanarak paylaştığı tweet dizisine tepkiler gecikmedi. Demet Akalın yarışmanın başından beri Nagehan'ı desteklediğini söylüyor. Finalde ise yazdığı bir yorum ile Adem'i desteklediğini ortaya koydu. Nisa birinci olduğunda sinirlerine hakim olamamıştı ve şampiyonu Acun Ilıcalı belirledi diye bir iddia ortaya atmıştı.

"Kendini Nisa ile Bir Tutman İnanılmaz!"

Sakalına göre olaya bir kılıf uydurulmuş emekler çöp olmuştu. Turabi'nin paylaşımından sonra sinirleri daha da gerilerek kendini "Nisa ile bir tutmam inanılmaz" yorumunda bulundu.