Turabi Acun Ilıcalı'ya isyan etti 'Bunlar yokken ben vardım' Acun Ilıcalı öyle bir yanıt verdi ki 'Daha kaç kere şampiyon olacaksın'

TV ekranlarının reyting rekorları kıran yarışması Survivor eski yarışmacısı Turbo Turabi yeniden gündeme geldi. Hem Survivor'da hem de Survivor All Star'ya üst üste yarışan ve her iki yarışmadan da şampiyonlukla ayrılan başarılı yarışmacı Turbo Turabi gündeme bomba gibi düşen o yorumu paylaştı.

Turabi Acun Ilıcalı'ya isyan etti 'Bunlar yokken ben vardım' Acun Ilıcalı öyle bir yanıt verdi ki 'Daha kaç kere şampiyon olacaksın'

TV ekranlarının reyting rekorları kıran yarışması Survivor eski yarışmacısı Turbo Turabi yeniden gündeme geldi. Hem Survivor'da hem de Survivor All Star'ya üst üste yarışan ve her iki yarışmadan da şampiyonlukla ayrılan başarılı yarışmacı Turbo Turabi gündeme bomba gibi düşen o yorumu paylaştı. Acun Ilıcalı'nın bir gönderisinin altına yorum atan Turabi'nin o yorumu gündem yarattı. 

Survivor'a damga vuran yarışmacılar arasında yer alan ve bir dönem adından sık sık söz ettiren Turabi yıllar sonra yeniden gündeme gelecek bir hamlede bulundu. Ünlü televizyonu Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderinin altında Turabi'nin attığı o yoruma Acun Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi. 

''DÜNYANIN EN İYİ YARIŞMACISI'' 

Sosyal medya gündemine hem başarıları hem de özel hayatıyla sık sık gelen Acun Ilıcalı uzun senelerden bu yana sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışmacılarına olan gönül bağıyla gündeme geldi. Yıllar önce Survivor'da gösterdiği performans ile gündeme damga vuran ve büyük bir hayran kitlesi bulunan Turabi Acun Ilıcalı'ya isyan etti.

Survivor'da gösterdiği performans, söylediği sözlerle sık sık gündeme gelen, iki kez Survivor şampiyonluğu elde eden Turabi Çamkıran Acun Ilıcalı'nın gönderisinin altına yorumda bulundu. Acun Ilıcalı'nın İnstagram sayfası üzerinden paylaştığı bir fotoğrafın altına yazdığı cümleler çok konuşulurken ünlü televizyoncudan yanıt gecikmedi. 

ACUN ILICALI'DAN YANIT GECİKMEDİ!

Eski Survivor yarışmacısı Turabi Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına yorumda bulundu. Yorumunda ''Valla bunlar yokken ben vardım Acun abi. 3 senemi verdim. Bir kere beni 'Dünyanın en iyi yarışmacısı, sevgili kardeşim Turbo Turabi' diye paylaşmadın'' dedi. 

Acun Ilıcalı Turbo Turabi'nin yaptığı yorum karşısında ''Her zaman gönüllerdesin, saygılısın, vefalısın. İlk görüşmemizde gönderiyi atıyorum'' şeklinde yanıt verdi. 

Magazin ve gündeme dair bilgileri güncel şekilde öğrenmek için medyahaber.com haber sitesiniz takip etmeyi unutmayınız. 

Etiketler: acun ılıcalı