Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un Yeni Filmi, Henüz Yayınlanmadan Çakıldı! “Klişe” Yaftası!

Çekimleri geçen sene tamamlanan ve kadrosunda ünlü isimleri barındıran Zeytin Ağacı filmi, bu ayın sonu itibari ile Netflix’te yayınlanacak. Büyük umutlar ile yola çıkılan filmin fragmanları ise henüz yayınlanmadan hayal kırıklığına sebep oldu. İşte sosyal medya kullanıcılarının Zeytin Ağacı isimli yeni filme ilişkin yaptıkları yorumlar…

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un Yeni Filmi, Henüz Yayınlanmadan Çakıldı! “Klişe” Yaftası!

Bir süredir aşk iddiaları ile gündeme gelen ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile şarkıcı Murat Boz, bu ayın sonunda gösterime girecek olan yeni filmleri için geri sayıma başladı. Çekimleri geçtiğimiz sene tamamlanan ve ikilinin de çekimler esnasında yakınlaştıkları iddia edilen Zeytin Ağacı filmi, yeni fragmanları ile izleyicinin karşısına çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Netflix tarafından yayınlanan yeni fragmanlar, sosyal medyanın gündemine oturdu. Murat Boz ve Tuba Büyüküstün’ün yeni filmini heyecan ile beklediklerini ancak fragmanlardan sonra hayal kırıklığına uğradıklarını ifade eden sosyal medya kullanıcıları, filmin henüz yayınlanmadan çakılmasına sebep oldu.

28 Temmuz’da Netflix’te Yayınlanacak!

Oyuncu kadrosunda Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Seda Bakan ve Rıza Kocaoğlu gibi başarılı sanatçıları barındıran Zeytin Ağacı filmi, ilk olarak “Another Self” ismi ile duyurulmuştu. Sonrasında adı değiştirilen dijital filmin, yeni fragmanları yayınlandı. İlk etapta eğlenceli sahneleri ile dikkat çeken Zeytin Ağacı, 28 Temmuz’da Netflix tarafından izleyicinin beğenisine sunulacak.

Fragmana Yapılan Yorum Şok Etkisi Yarattı!

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un Yeni Filmi, Henüz Yayınlanmadan Çakıldı! “Klişe” Yaftası! - Resim : 1

Bir yıl önce tamamlanan çekimleri ile oyuncuların hayranlarını heyecanlandırmayı başaran Zeytin Ağacı filmi, yayınlanan yeni fragmanları ile izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, uyumlarını beğendikleri Tuba Büyüküstün ile Murat Boz’un böyle klişe bir filmde rol almalarının hüsrana sebep olduğunu ifade etti.

“Türkçe Dublajlı Yabancı Film Gibi!”

Beğenmeyeni, beğeneninden çok olan fragmana yapılan bir yorum, film hakkında negatif duygular içerisinde olan sosyal medya kullanıcılarını resmen temsil etti. Bir sosyal medya kullanıcısı filmin klişe olmasından ziyade repliklerinin dahi Türkçe dublajlı bir yabancı filmi andırdığını savundu. Sosyal medya kullanıcısının filme ilişkin yapmış olduğu bu yorum, dakikalar içerisinde onlarca beğeni aldı.