Trafik kazasında babasını kaybetmişti! Manken Özge Ulusoy’un babası Emekli Albay Haydar Ulusoy son yolculuğuna bugün uğurlandı

Podyumların aranan yüzü olan Özge Ulusoy, geçtiğimiz gün babasının kaybetti. Bugün babasının cenaze töreninde konuşan Özge Ulusoy, söyledikleriyle sevenlerini gözyaşlarına boğdu.

Trafik kazasında babasını kaybetmişti! Manken Özge Ulusoy’un babası Emekli Albay Haydar Ulusoy son yolculuğuna bugün uğurlandı

Podyumların iddialı isimlerinden biri olan dönem dönem hem sunucu hem de oyuncu olarak kamera karşısına geçmiş olan Özge Ulusoy, geçtiğimiz hafta arka arkaya iki ayrı defile ile podyuma çıkmış ve kendisini izlemeye gelenleri bir kez daha kendisine hayran bırakmıştı. Bu kez başarılarıyla değil, acı kaybı nedeniyle gündem olan ünlü manken Özge Ulusoy, geçtiğimiz gün babasını kaybetti.

Talihsiz bir trafik kazasında babası Emekli Albay Haydar Ulusoy’u kaybettiği öğrenilen Özge Ulusoy, herhangi bir sosyal medya paylaşımı yapmayarak, sevenlerini merakta bırakmıştı. Bugün cenaze töreninde görülen Özge Ulusoy, tören esnasında konuya ilişkin ilk açıklamasını gerçekleştirdi. Babasına gözyaşları içerisinde veda eden Özge Ulusoy’un sözleri, ünlü mankenin sevenlerini bir hayli yaraladı.

ÖZGE ULUSOY, BABASINI KAYBETTİ

Özge Ulusoy’un babası Emekli Albay Haydar Ulusoy, geçtiğimiz gün saat 15.00 civarlarında Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Turan Güneş Bulvarı’nda yaya bir şekilde karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı esnada Elif N. yönetimindeki cipin kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Haydar Ulusoy’un cenazesi bugün gerçekleşti.

Trafik kazasından ağır yaralı olarak kurtulan Haydar Ulusoy, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Haberi alır almaz Ankara’ya gittiği öğrenilen Özge Ulusoy, babası için düzenlenen cenaze törenine katıldı. Çankaya Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreninde Özge Ulusoy’un yanında kardeşi Nilay Ulusoy ve annesi Armağan Ulusoy da vardı.

ÖZGE ULUSOY, CENAZE TÖRENİNDE KONUŞTU

Trafik kazasında babasını kaybetmişti! Manken Özge Ulusoy’un babası Emekli Albay Haydar Ulusoy son yolculuğuna bugün uğurlandı - Resim : 1

Babası Haydar Ulusoy için gerçekleştirilen cenaze töreninde konuşan Özge Ulusoy, acı kaybına ilişkin ilk açıklamayı da törende gerçekleştirdi. Cenaze töreni esnasında zor anlar yaşayan ve gözyaşları bir türlü dinmeyen Özge Ulusoy, babası ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Babamı hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Bu dünyada yaşayan bir melekti. Birçok insana aş verdi, iş verdi, korudu, kolladı. Bir insandan bile beddua almadığına çok eminim. Anneme çok iyi bir eş bize çok iyi bir baba oldu. Herkes burada onu ne kadar çok seviyor görüyorum. Herkesin hakkında neler düşündüğünü de biliyorum. Okuyorum, hiç tanımayan insanlar bana ulaştılar; babamın ne kadar iyi bir insan olduğundan bahsediyorlar. Şükürler olsun böyle bir insanın evladıyım. Damarımda, hücremde her şeyimde bırakıp gittiğine inanmıyorum, benim içimde yaşayacak ve gidilecek güzel bir yer varsa bunu en çok hak eden babam. O yüzden sadece dualarınızı istiyorum. Huzurla istirahat etsin.”