Trabzonspor'un Yıldızı Berat Özdemir'den Dikkat Çeken Transfer Açıklaması! Acun Ilıcalı'nın Takımı..

Trabzonspor’un başarılı orta oyuncusu Berat Özdemir, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiliz ekip Hull City’den teklif aldığı yönündeki iddiaları değerlendirdi! Transfer gündeminde hareketlilik devam ediyor…

Trabzonspor'un Yıldızı Berat Özdemir'den Dikkat Çeken Transfer Açıklaması! Acun Ilıcalı'nın Takımı..

Yeni sezon için hazırlık yapmaya başlayan takımlar bomba transfer haberleri ile 2022 yılına da damgasını vurmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’den teklif aldığı yönünde iddiaları değerlendiren Berat Özdemir ise açıklamaları ile gündem oldu. Bir süredir Hull City’nin Türk futbolcuların transferi ile gündeme gelmesinin ardından spor basınında çıkan haberler yakından takip edilmeye başladı. Bu sezon tekrar şampiyon olmak istediklerini ifade eden Berat Özdemir, Hull City iddiaları hakkında sessizliğini bozdu.

Berat Özdemir’den Şampiyonluk Açıklaması!

Süper Lig için yeni sezon hazırlıklarına Slovenya’da devam eden Trabzonspor’dan kampın dördüncü ününde Berat Özdemir önemli açıklamalarda bulundu. 2020 – 2021 sezonunda devre arasında transfer olan Berat Özdemir, 51 Süper Lig karşılaşmasında forma şansı yakaladı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın takım motivasyonunu sağladığını ifade eden Berat Özdemir, geçen yıl çok iyi hazırlandıklarını ve bu senede şampiyon olmak istediklerini dile getirdi. Transferler ile kadronun genişlediğini ifade eden Berat Özdemir, Süper Kupa’nın da hedefleri arasında olduğunu söyledi.

Hull City Transferi Hakkında Açıklama Geldi!

Trabzonspor'un Yıldızı Berat Özdemir'den Dikkat Çeken Transfer Açıklaması! Acun Ilıcalı'nın Takımı.. - Resim : 1

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiliz takımı Hull City’nin adının anıldığı bazı Türk futbolcular arasında Berat Özdemir’de yer alıyor. Acun Ilıcalı ile herhangi bir görüşme yapmadığını ifade eden Berat Özdemir, başkanın ya da hoca ile bir görüşme olabileceğine işaret eden Berat Özdemir, her Türk futbolcunun yurt dışında ülkesini temsil etme hayali olduğuna vurgu yaptı.

Avrupa Hedeflerini Değerlendirdi!

Önümüzdeki sezon için Trabzonspor’un Avrupa hedeflerini de değerlendiren Berat Özdemir, Şampiyonlar Ligi’nin futbol zirvesi olduğunun altını çizdi. Öncelikli hedefin gruplarda kalmak olduğunu söyleyen Berat Özdemir, Şampiyonlar Ligi müziğini defalarca taraftara dinletmek istediklerini ifade etti. Öncelikli hedefin gruplarda kalmak olduğuna dikkat çeken Berat Özdemir, kendindeki eksikleri tamamlamak ve her zaman iyi yönleri de geliştirmek için çabaladığını ifade etti.