Trabzonspor'un Yıldızı Abdülkadir Ömür'e Dev Avrupa Kulübü Talip Oldu! Ömür Fransa Yolunda!

Trabzonspor’un başarılı orta saha oyuncusu Abdülkadir Ömür, ligde ve Türk milli takımında gösterdiği başarılı performans ile Avrupalı kulüplerin de radarına girdi! Dev kulübün Ömür’ü transfer etmek istediği aktarıldı!

Trabzonspor'un Yıldızı Abdülkadir Ömür'e Dev Avrupa Kulübü Talip Oldu! Ömür Fransa Yolunda!

Fransa’nın başarılı futbol kulüplerinden Marsilya’nın, Trabzonspor’un 23 yaşındaki genç yıldızı Abdülkadir Ömür ile ilgilendiği aktarıldı. Marsilya Teknik Direktörü Igor Tudor’un Abdülkadir Ömür’ün transfer edilmesine yönelik kulübüne görüş bildirdiği aktarılıyor. Türkiye’de de Galatarasay ve Karabükspor gibi takımlarda teknik direktörlük görevini yürüten Tudor’un, yeni takımının belli olmasının ardından transfer hazırlıklarına ağırlık verdiği aktarıldı.

Marsilya Abdülkadir Ömür İçin Harekete Geçti!

Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden Marsilya’nın yeni teknik direktörü Igor Tudor oldu. Başarılı Hırvat teknik adam daha önce Türkiye’de de görev yapmıştı. Göreve gelir gelmez transfer hazırlıklarına başlayan Tudor, Trabzonspor’dan ilk transferini gerçekleştirmek istediği öğrenildi.

Marsilya’nın yeniden Abdülkadir Ömür için devreye girdiğinin öğrenilmesinin ardından 44 yaşındaki Hırvat teknik adamın orta sahayı güçlendirmek için Abdülkadir Ömür’ü takımına almak istediği ifade edildi.

Trabzonspor’dan Yeşil Işık Yandı!

Trabzonspor'un Yıldızı Abdülkadir Ömür'e Dev Avrupa Kulübü Talip Oldu! Ömür Fransa Yolunda! - Resim : 1

Trabzonspor’un 12 milyon euroluk bir teklife sıcak baktığın haberlerinin yerel basında yer almasının ardından transfer iddiaları da güçlendi. Marsilya’nın resmi teklifinin yapılmasının ardından imzaların kısa süre içinde atılacağı aktarılıyor. Öte yandan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun ise daha önce Manchester City’den Ömür için gelen 23 milyon euroluk teklifi reddettiği için pişman olduğuna dair açıklama gelmişti.

Menajerinden Açıklama Geldi!

Abdülkadir Ömür’ün menajerliği görevini yürüten Necdet Ergezen ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile bazı ipuçlarını paylaşmıştı. 18 yaşından beri Abdülkadir Ömür’ün Avrupa kulüpleri tarafından takip edildiğini ifade eden Ergezen, Fransa, İspanya, Almanya’dan ilgi olduğunu söyledi. 2 yıldır yurt dışına sıcak baktıklarını ifade eden Ergezen, Abdülkadir Ömür’ün de yurt dışında kariyerine devam etmek istediğinin altını çizdi. Hedeflerinin yüzde yüz yurt dışı olduğunu söylemesinin ardından transfere ilişkin iddialar da güçlenmiş oldu.

1999 doğumlu genç yıldızın, 33 Süper Lig maşında 7 gol 4 asistlik performansı ise dikkat çekiyor.