Trabzonspor'un efsane futbolcusu Anthony Nwakaeme, yeni takımı ile görüşmelere başladı! 3 büyüklerden...

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da oynayan ve önemli başarılara imza atan Anthony Nwakaeme, yeni sezon için görüşmelere başladı. Hull City ile anlaşma imzalaması beklenen Anthony Nwakaeme’nin üç büyüklerden birisi ile görüşmeye başladığı öğrenildi. İşte ünlü yıldızın yeni takım görüşmelerine ilişkin ayrıntılar…

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Anthony Nwakaeme, yeni takımı ile görüşmelere başladı! 3 büyüklerden...

Ligin başlamasına az bir zaman kala, takımların mevcut kadrolarında değişiklik olup olmayacağı merak ile takip edilmeye başlandı. Futbolseverler, tutkunu oldukları takımların kadrolarına hangi ünlü isimlerin geleceğini, mevcut kadrolardan kimlerin ayrılacağını araştırmaya başladılar.

3 büyüklerin yanı sıra diğer takımların kadroları da yakından takip edilmeye devam edilirken, futbol camiasına ilişkin önemli bir haber gündeme geldi. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da forma giyen 33 yaşındaki Anthony Nwakaeme’nin, yeni sezonda hangi takıma transfer olacağına ilişkin söylentiler çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz haftalarda, futbol tutkunu medya patronu Acun Ilıcalı tarafından satın alınan İngiltere’nin Hull City takımı ile anlaşmaya varan ancak sonrasında imzadan dönen Anthony Nwakaeme’nin, yeni sezon için daha önce adının anıldığı üç büyüklerden birisi ile masaya oturduğu öğrenildi.

TRABZONSPOR’DAN 10 MİLYON EURO İSTEDİ!

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da forma giyen 33 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Anthony Nwakaeme, sezon bitiminde sözleşmesini yenilemek istedi. İlerleyen yaşından ötürü yeni sözleşmenin 3 yıl olmasına işaret eden ünlü futbol yıldızı, takım yönetimi ile anlaşamadı.

Anthony Nwakaeme’nin sözleşme isteğine yönelik açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı: “Bizden, 3 yıllık sözleşmesi karşılığında 10 milyon euro istedi. Bizim, yönetim olarak bu tutarı karşılamamız mümkün değil. Yolu açık olsun.”

Nwakaeme, geçtiğimiz sezon oynanan 36 maçta forma giymiş ve 11 asist, 15 gol ile şampiyonluk yolunda büyük bir performans sergilemişti.

HULL CİTY ile SÖZLEŞMEDEN DÖNDÜ!

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Anthony Nwakaeme, yeni takımı ile görüşmelere başladı! 3 büyüklerden... - Resim : 1

Geçtiğimiz sezon medya patronu Acun Ilıcalı tarafından satın alınan İngiltere’nin Hull City takımı ile Anthony Nwakaeme’nin, masaya oturduğu ve anlaşmaya vardığı öğrenilmişti. Ancak sözleşmeden hemen önce ünlü yıldızın menajerinden yeni isteklerin gelmesi, sözleşmenin imzalanamamasına sebep oldu.

GALATASARAY İLE GÖRÜŞÜYOR!

Son dakika haberine göre daha önce de isimleri beraber anılan Anthony Nwakaeme ile Galatasaray’ın, görüşmeye başladığı öğrenildi. Ortaya atılan iddialara göre kulübün 1+1 yıllık sözleşme için 2 milyon euro teklif edeceği bildirildi.