Trabzonspor Kopenhag'a yenildi! Tek golün sahibi kendini tutamadı: "Ben bir robot değilim"

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off maçında Trabzonspor Kopenhag'a mağlup oldu. Tek golün sahibi olan o isim ise çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Trabzonspor Kopenhag'a yenildi! Tek golün sahibi kendini tutamadı:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde düzenlenen ilk maçta Trabzonspor Kopenhag'a 2-1 yenildi. Trabzonsporlu yıldız isim Anastasios Bakasetas kaybedilen maçta tek gol sahibi isimdi. 2. gol yendikten sonra, Trabzonspor ilk golü bulmak için reaksiyon gösterdi. Oyuncu, her zaman takımı için en iyisini yapmaya çalıştığını belirtti.

Bakasetas: "Oldukça kritik anlarda 2 gol yedik ve 2. golün ardından son bir reaksiyon ile bir anda golü bulduk" dedi.

"TURU GEÇECEĞİMİZE EMİNİM!"

Bugünkü maçın rövanşını önümüzdeki hafta alacağız, diyerek yaptığı açıklamada ilginç sözlere de yer verdi "Her zaman için bizim takımımız iyi maç için çabalıyor. Ben bu takıma inanıyorum" diyen futbolcu "Önümüzdeki hafta grup aşamasına kalmayı başaracağız. Turu geçeceğimize eminim" yorumunda bulundu.

GRUP SEÇMELERİNDE RÖVANŞ TARİHİ BELLİ OLDU!

Trabzonspor Kopenhag'a yenildi! Tek golün sahibi kendini tutamadı: "Ben bir robot değilim" - Resim : 1

UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off turundaki ilk maçta deplasmanda 2-1 yenilen Trabzonspor 24 Ağustos'ta rövanş için yeniden mücadele verecek. Gruplara kalmak için yapılacak bu yeni mücadele için takım umudunu kaybetmedi.

"BEN BİR ROBOT DEĞİLİM!"

Tek golün sahibi olan Anastasios Bakasetas: "Ben bir robot değilim" açıklamasının hemen ardından şu sözleri sarf etti:

"Bazen kötü maç çıkarabilirim. Ancak her seferinde takıma en iyi şekilde destek olmak için çabalıyorum. Bizim takımımız böyledir. Her maçı kazanmak isteriz. Ancak her zaman çabalıyoruz lider oyuncular daha önemlisi çok iyi karakterler var. Böyle bir takımda olmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum" dedi.

79.DAKİKADA GOL SEVİNCİ!

Trabzonspor'un Kopenhag ile yaptığı UEFA şampiyonlar ligi play-off turu ilk maçı ev sahibi maçın 9 dakikasında Clasessonun attığı gol ile ilk yarı 1-0 olarak tamamlanmış oldu 2 yarıda ise Danimarka ekibi bir gol daha attı ve 49 dakikalarda gol sayısı 2'ye yükseldi.

2 golün ardından ataklar daha da sıklaştırıldı ve 79 dakikada Bakasetas bordo mavili takımı ilk golünü kazandırdı. Gruplara kalabilmek için 24 Ağustos'ta yeniden mücadele verilecek