TOGG'un bir sırrı daha ortaya çıktı! Yerli otomobilde büyük heyecan devam ediyor! Seri üretim başlıyor…

TOGG’un fabrikası bugün açılıyor! İlk seri üretim yerli otomobil bugün battan inecek! Ortaya çıkan yeni detaylar ise gündem oldu! TOGG’un ilk sahipleri bakın kim olacak!

TOGG'un bir sırrı daha ortaya çıktı! Yerli otomobilde büyük heyecan devam ediyor! Seri üretim başlıyor…

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılının kutlanacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda TOGG’un fabrika açılışı yapılacak ve ilk seri üretim otomobil banttan inecek. Kısa süre içinde yollardaki yerini alçak TOGG’uun ilk sahipleri ise ortaya çıktı. Her kesimden vatandaşın büyük ilgi gösterdiği ve merak ettiği yerli otomobilde ortaya çıkan yeni detaylar ise merak uyandırdı.

Türkiye’nin merakla beklediği yerli otomobil TOGG için geri sayım başladı. Gemlik’teki TOGG fabrikasının açılışının yapılacağı 29 Ekim’de ilk seri üretim otomobil banttan inecek. TOGG’un ilk modeli ise şu an tüm dünyada ilgi odağı C – SUV segmentinde üretilecek. İlerleyen dönemde ise sedan gibi farklı modellerin de üretilmesi hedefleniyor.

TOGG’UN İLK SAHİPLERİ BELLİ OLDU!

Duyurusunun yapıldığı ilk günden itibaren tüm vatandaşlar tarafından merakla beklenen TOGG, Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili olarak piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Tüm detaylarının yavaş yavaş belli olmaya başladığı otomobilin ilk sahipleri ise belli oldu.

TOGG’un battan inecek ilk partisinin yurt dışındaki Türk büyükelçilere gönderileceği aktarıldı. Bu sayede TOGG’un tanıtımının tüm dünyaya yapılması hedefleniyor. Büyükelçilerden sonra TOGG’un kullanımı ise kamuda da başlayacak.

TOGG NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Bursa Gemlik’te 29 Ekim tarihinde açılışı yapılacak fabrikada ilk paritede 18 bin adet TOGG C – SUV üretimi gerçekleştirilecek. Bu kapsamda TOGG’u satın almak isteyen vatandaşların 2023 yılının sonunda yerli otomobile sahip olabilecekleri aktarıldı. TOGG’un ilk sahipleri Türk büyükelçiler olurken, sonraki aşamada kamuda kullanımı yaygınlaşacak.

TOGG’UN RENKLERİ BELLİ OLDU!

TOGG'un bir sırrı daha ortaya çıktı! Yerli otomobilde büyük heyecan devam ediyor! Seri üretim başlıyor… - Resim : 1

İlk günden beri büyük heyecan yaratan TOGG, geçtiğimiz gün renk detaylarıyla da öne çıktı. Anadolu, Gemlik, Oltu, Kula ve Kapadokya olmak üzere 5 farklı renk seçeneği sunulacak. Renk seçeneklerinin de açıklanmasının ardından birçok detayı öğrenilen TOGG’un en kısa sürede yollara çıkması için üretimine de hız verilecek.

Etiketler: TOGG, yerli otomobil