Togg'dan Heyecanlandıran Hamle: Sedan Modeli Görücüye Çıkarak Kendisine Hayran Bıraktı!

Türkiye’nin yerli ve doğuştan elektrikli aracı olan C segment Togg SUV’un ardından, Togg Sedan da görücüye çıktı. Dün tanıtılan Sedan model, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. İşte Togg’a ve yeni aracına ilişkin ayrıntılar…

Togg'dan Heyecanlandıran Hamle: Sedan Modeli Görücüye Çıkarak Kendisine Hayran Bıraktı!

Sene sonunda seri üretime geçmeye hazırlanan yerli otomobil Togg’un, Sedan modeli tanıtıldı. İstanbul’da halkın beğenisine sunulan yeni model, yoğun bir ilgi ile karşılaştı.

Merak İçinde Bırakan Paylaşım!

Resmi sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Togg, özellikle Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile araçların gelişimine ilişkin bilgiler vermeye devam ediyor. Yalnızca Türk takipçilere değil, yurtdışından da binlerce takipçiye sahip olan Togg, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi heyecanlandırmayı başarmıştı.

18 Temmuz tarihinde yapmış olduğu Twitter paylaşımı ile gündeme gelen Togg, paylaşımında Sedan modelinin önden çekilmiş, karanlık fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Gönderisini “yüz yüze mi görüşsek?” notu ile paylaşan Togg, yerli otomobili yakından takip eden vatandaşları merak içerisinde bırakmıştı.

Sonunda Görücüye Çıktı!

Togg'dan Heyecanlandıran Hamle: Sedan Modeli Görücüye Çıkarak Kendisine Hayran Bıraktı! - Resim : 1

Togg’un resmi Twitter hesabından yapılan gizemli paylaşımın nedeni merak ediliyorken, gerçek ortaya çıktı. Firma dün saat 10:00’da Sedan modelini tanıtıma sundu. Zorlu Center’da tüketicilerin beğenisine sunulan araç, ilk kez yakından görüldü. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan yerli araç, kendisine hayran bırakmayı başardı.

İç ve Dış Tasarımı Tam Not Aldı!

Vatandaşların ilk kez yakından görme fırsatı buldukları yerli otomobil Sedan modeli, büyük ilgi ile karşılaştı. Henüz ilk bakışta bile farkını ortaya koyan bir tasarıma sahip olan Togg, arka kısma kadar uzanan omuz çizgileri ile kendisine hayran bıraktı.

Üzerinde Togg’un aydınlatmalı logosunun bulunduğu Sedan modeli, bu ayrıntısı ile barışı simgeliyor. Aracın jantları ise seri üretime hazırlık aşamasında olan C segment SUV modeli gibi lale özelliğine sahip. Ayrıca aracın ön camları elektrikli teknolojiye uygun bir biçimde tasarlanarak kalitesi ile fark yaratıyor.

Özgürlüğü temsil eden mavi rengi aracın emniyet kemerlerinde ve direksiyonunda göze çarpıyor. Aracın ön koltuklarında açık renk, arka koltuklarında ise koyu renk deri dikkat çekiyor.

Etiketler: TOGG