TL birikimi olanlara bankalardan müjde! Vadeli mevduat faiziyle paranıza değer katma fırsatı

Türk lirası birikimlerini bankalarda en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlere müjdeli haber geldi. Kamu ve özel bankalarda mevduat faiz oranları merak edilirken, bankalar birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor…

TL birikimi olanlara bankalardan müjde! Vadeli mevduat faiziyle paranıza değer katma fırsatı

Birikimlerine değer katmak için bankaların vadeli mevduat hesaplarını araştıranların sayısı giderek artıyor. Son dönemde vadeli mevduat faiz oranları özel ve kamu bankaları arasında değişiklik gösteriyor. Türk lirası cinsinden birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenler bankaların mevduat faizi oranlarını merak ediyor. İşte TL vadeli mevduat faiz oranlarında bankaların sunduğu çok özel fırsatlar…

En Fazla Faiz Veren Banka Hangisi?

TL birikimi olanlara bankalardan müjde! Vadeli mevduat faiziyle paranıza değer katma fırsatı - Resim : 1

Bankalarda Türk lirası cinsinden açılan vadeli mevduat hesaplarında birikimleri en iyi şekilde değerlendirmek mümkün. Türk lirası varlığı bulunan kişilere en yüksek faiz oranlarını yine özel bankalar veriyor. Odeabank Oksijen Dinamik Hesap kapsamında 32 günlük vadeli mevduat hesabında müşterilerine yüzde 24 oranında faiz veriyor. 50 bin TL ana parası bulunan kişiler bu hesapta vade sonunda 999.45 TL net kazanç elde edebiliyor.

Alternatif Bank VOV Hesap vadeli mevduat faiz oranı yüzde 23 olarak açıklandı. TL birikimlerini bankalarda tutarak faiz getirisi elde etmek isteyenler için kazandıran fırsatlar devam ediyor. VOV hesapta 32 günlük vade sonunda 50 bin TL’ye 957,81 TL net kazanç veriliyor. Bungan Bank On Hesap ise yüzde 23.50 faiz oranıyla vadeli mevduatta birikimlerini tutmak isteyenlere yüksek getiri fırsatı sunuyor. Bankanın bu hesabını açanlar, 32 günlük vade sonunda 50 bin TL’ye 978,63 TL getiri elde ediyor.

Özel Bankaların Vadeli Mevduat Kampanyaları

Fibabanka Kiraz Hesap kapsamında 32 günlük vadeli mevduat faiz oranı yüzde 22.50 oldu. Bankanın bu mevduat hesabında parasını tutanlar vade sonunda 50 bin TL birikimlerine 936,99 TL net kazanç alıyor. Birikimlerini hem bankada güvende tutmak hem de yüksek getiri elde etmek isteyenler için ING E-Turuncu Hesap öne çıkıyor. ING’nin 32 günlük vadeli mevduat hesabı açanlar hoş geldin kampanyası kapsamında yüzde 22 faizle birikimlerini değerlendirebiliyor. Böylelikle 50 bin TL birikimi olan bir kişi vade sonunda 916,16 TL faiz getirisi kazanıyor.

Etiketler: vadeli mevduat