Teşkilatın Yıldız İsmi Yeni Sezonda Yer Almayacak! Dizinin Serdar'ı Sete Veda Etti!

7 Mart 2021 yılında ilk bölümü TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisi 2.sezonu ile ekranlara veda etmişti. Dizi oyuncuları yeni sezona hazırlanırken başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul'un diziden ayrıldığı haberi geldi. Sevilen oyuncunun diziye veda ettiği yapım şirketinin onaylaması ile de doğrulanmış oldu.

Teşkilatın Yıldız İsmi Yeni Sezonda Yer Almayacak! Dizinin Serdar'ı Sete Veda Etti!

Çağlar Ertuğrul teşkilat dizisinde Serdar karakterine can veriyordu. Dizi milli istihbarat teşkilatından oluşan özel bir ekibin hem özel hayatı hem de iş hayatını konu alıyordu. Dram hem de istihbarat türünde olan dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Ezgi Eyüboğlu, Mesut Akusta ve pek çok değerli isim paylaşıyordu. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği diziden başrol Çağlar Ertuğrul'un ayrılacağı haberleri gündeme damgasını vurdu.

Serdar'ın Hikayesi Bitmiş!

Dizinin başrol oyuncusu Serdar karakterine can veren Çağlar Ertuğrul'un diziden ayrıldığı Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. TIMS&B Productions resmi hesabında Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakterinin en başından planlandığı gibi hikayesi 2. sezonda bittiği için bir sonraki sezonda yer almayacağı ifade ediliyordu.

Twitter Hesabı İle Takipçilerine Veda Etti!

Teşkilatın Yıldız İsmi Yeni Sezonda Yer Almayacak! Dizinin Serdar'ı Sete Veda Etti! - Resim : 1

Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama sonrasında Çağlar Ertuğrul'da düşüncelerini paylaştı. YouTube videosu çekerek aslında sevdiklerine veda etmeyi planladığını fakat zamanlamada bir hata yapıldığını ifade etti. Haberin vedadan önce yayınlanmasından kaynaklı olarak geciktiğini söyledi. İyi bayramlar mesajını ileterek Twitter hesabı üzerinden şu paylaşımda bulundu: "Bir video çekmiştim. Fakat bu haberler videoyu yayınlamamdan önce oldu. Zamanlama hatası oldu. Tabii ki bu haberler yayılacaktı. Mesajlarımızın zamanlaması kaydı şeklinde" paylaşımını da iletti.

Çağlar Ertuğrul Kimdir?

Çağlar Ertuğrul 1987 İzmir Karşıyaka doğumludur. 34 yaşında olan oyuncu İzmir Bornova Anadolu Lisesi ve Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Kendisine ait YouTube kanalı üzerinden aktif paylaşımlar yapmaktadır. İlk kez 2009 yılında "Romeolar ve Julietler" isimli oyunda sahne almıştır. Pek çok film ve dizi yapımıyla da ön plana çıkan Ertuğrul "Dağ" isimli askeri filmde başrol oyuncusu olarak kendini ön plana çıkarmıştır. 46.Altın Kelebek ödülleri verilirken "Romantik Komedi" dalında "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü almıştır. 47. Altın Kelebek ödülünde "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisinde ödül almıştır