Teşkilat'ın Neslihan'ı Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında? Teşkilat Neslihan'ı kim oynuyor? Neslihan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat’ın kadın başrol oyuncusu Deniz Baysal’ın ayrılmasının ardından yerine gelen Aybüke Pusat, Neslihan karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanmaya çalışıyor. Peki, Teşkilat'ın Neslihan'ı Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında? Teşkilat Neslihan'ı kim oynuyor? Neslihan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Teşkilat'ın Neslihan'ı Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında? Teşkilat Neslihan'ı kim oynuyor? Neslihan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Teşkilat dizisi, yeni sezona oyuncu değişiklikleriyle girdi. Dizinin başrol oyuncularından Deniz Baysal, Zehra karakteriyle sezon finalinde diziden ayrıldı. Baysal’ın yerine ise Aybüke Pusat geldi. Pusat, Neslihan karakteriyle Teşkilat ekibine katıldı. Neslihan, babası eski bir büyükelçi olan ve çok iyi eğitimli bir karakter. Bosna’da yapılan bir saldırıdan Ömer (Murat Yıldırım) sayesinde kurtulan Neslihan, yeni ekip kurma görevini üstleniyor. İlerleyen bölümlerde ise Neslihan ile Ömer arasında bir yakınlaşma olması bekleniyor.

Teşkilat’ın Yeni Yıldızı Aybüke Pusat Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?

Teşkilat’ın yeni yıldızı Aybüke Pusat, 1995 doğumlu bir oyuncudur. Miss Turkey yarışmasında üçüncü olan Pusat, Medcezir, Söz ve Sıfırıncı Gün gibi dizilerde oynamıştır. Şu anda Teşkilat dizisinde Neslihan karakterini canlandırıyor.

Teşkilat'ın Neslihan'ı Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında? Teşkilat Neslihan'ı kim oynuyor? Neslihan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Aybüke Pusat ve Deniz Baysal Arasındaki Tesadüf Ne?

Aybüke Pusat ve Deniz Baysal arasındaki tesadüf, ikisinin de aynı dizilerde farklı zamanlarda rol almalarından kaynaklanmaktadır. Söz dizisinde Bahar’ı canlandıran Pusat’ın ayrılması üzerine yerine Baysal, Derya karakteriyle gelmişti. Teşkilat dizisinde ise Zehra’yı canlandıran Baysal’ın ayrılmasıyla yerine Pusat, Neslihan karakteriyle girmiştir.

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

Aybüke Pusat, 12 Şubat 1995 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı bale bölümünden mezun oldu. 2014 yılında Miss Turkey yarışmasına katıldı ve üçüncü oldu. Bu şekilde sektöre adım attı.

Teşkilat'ın Neslihan'ı Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında? Teşkilat Neslihan'ı kim oynuyor? Neslihan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

AYBÜKE PUSAT HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Aybüke Pusat, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Medcezir dizisinde Elif Denizer karakteriyle yaşadı. Daha sonra Beş Kardeş, O Hayat Benim, Familya gibi dizilerde rol aldı. Özellikle Söz dizisinde hayat verdiği Dr. Bahar karakteriyle tanındı. Popüler oyuncu en son Sıfırıncı Gün dizisinde başrol oynadı. Şu anda ise Teşkilat dizisinde Neslihan karakterini canlandırıyor.

AYBÜKE PUSAT’IN ÖZEL HAYATI

Aybüke Pusat, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Daha önce Her Yerde Sen dizisindeki rol arkadaşı Furkan Andıç ile aşk dedikodularına karışan Pusat, bu konu hakkında bir açıklama yapmadı. Bu nedenle güzel oyuncunun hayatında birinin olup olmadığı bilinmiyor.

Teşkilat'ın Neslihan'ı Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında? Teşkilat Neslihan'ı kim oynuyor? Neslihan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

Teşkilat’ın Yeni Yıldızı Neslihan'ın İnstagram'ı ne?

Teşkilat’ın Yeni Yıldızı Aybüke Pusat'ın instagram adresi: @aybukepusat