Teşkilat’ın Gizem’i Tuğçe Açıkgöz Kimdir? İşte Hayat Hikayesi!

Teşkilat dizisinin yeni sezonunda kadroya katılan Tuğçe Açıkgöz, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Genelkurmay İstihbarat Dairesi’nde görevli Üsteğmen Gizem Kırcalı rolüyle dikkatleri üzerine çeken Açıkgöz, aslında kimdir? İşte Tuğçe Açıkgöz’ün biyografisi, kariyeri ve özel hayatına dair bilgiler

Teşkilat’ın Gizem’i Tuğçe Açıkgöz Kimdir? İşte Hayat Hikayesi!

Teşkilat dizisi, Türkiye’nin isimsiz kahramanlarının hikayelerini anlatan heyecan dolu bir yapım. Dizinin yeni sezonunda kadroya dahil olan isimlerden biri de Tuğçe Açıkgöz oldu. Açıkgöz, dizide Gizem Kırcalı adlı zeki ve başarılı bir istihbarat subayını canlandırıyor. Peki ama Tuğçe Açıkgöz kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte Teşkilat’ın Gizem’i Tuğçe Açıkgöz hakkında merak edilenler.

Teşkilat dizisinde Gizem Kırcalı karakterini canlandıran Tuğçe Açıkgöz, son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bir oyuncu. Peki, Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Tuğçe Açıkgöz’ün hayat hikayesi.

Teşkilat’ın Gizem’i Tuğçe Açıkgöz Kimdir? İşte Hayat Hikayesi! - Resim : 1

Teşkilat dizisinde Gizem Kırcalı karakteri

Teşkilat dizisi, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye’nin isimsiz kahramanlarının hikayelerini anlatan bir dizi. Dizinin kahramanlarından biri de Gizem Kırcalı. Gizem Kırcalı, Genelkurmay İstihbarat Dairesi’nde görevli bir üsteğmen. Zekası, cesareti ve güzelliğiyle dikkat çeken Gizem, Teşkilat’ın en önemli isimlerinden biri.

Teşkilat’ın Gizem’i Tuğçe Açıkgöz Kimdir? İşte Hayat Hikayesi! - Resim : 2

Tuğçe Açıkgöz kimdir?

Tuğçe Açıkgöz, 10 Şubat 1993 yılında Ankara’da doğmuştur. Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Açıkgöz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Çocuk-Genç Eğitim Birimi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyuncu, halen aynı birimde asistan olarak görev yapmaktadı.

Tuğçe Açıkgöz, oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlamıştır. Birçok tiyatro oyununda rol alan Açıkgöz, ilk kez 2005 yılında Alaturka ve Babam Geri Döndü adlı TV filmleriyle kamera karşısına geçmiştir. Daha sonra Alev, Ağlama Ne Olur, Yaz’ın Öyküsü, Leke, Sol Yanım, Menajerimi Ara gibi dizilerde oynamıştır.

Tuğçe Açıkgöz’ün en büyük çıkışı ise Teşkilat dizisiyle olmuştur. Dizide Gizem Kırcalı karakterini canlandıran Açıkgöz, izleyicilerden büyük beğeni toplamıştır. Ayrıca Açıkgöz, 2022 yılında Show TV’de yayınlanmaya başlayan Oğlum dizisinde Kubilay Aka ile başrolü paylaşmaktadır.

Tuğçe Açıkgöz aynı zamanda bir radyo programcısıdır. Kral Pop Radyo’da sunuculuk yapmaktadır. Oyuncu, boş zamanlarında kitap okumayı, müzik dinlemeyi ve seyahat etmeyi seviyor.

Teşkilat’ın Gizem’i Tuğçe Açıkgöz Kimdir? İşte Hayat Hikayesi! - Resim : 3

Tuğçe Açıkgöz’ün ödülleri

Tuğçe Açıkgöz, oyunculuk yeteneği ve başarılı performanslarıyla birçok ödül kazanmıştır. İşte Tuğçe Açıkgöz’ün aldığı bazı ödüller:

2016 - 23. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Baba Mirası)
2017 - 24. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Balon)
2018 - 25. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Yaz’ın Öyküsü)
2019 - 26. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Leke)
2020 - 27. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Sol Yanım)
2021 - 28. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Teşkilat)
Tuğçe Açıkgöz’ün sosyal medya hesapları
Tuğçe Açıkgöz, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir oyuncudur. Hayranlarıyla sık sık paylaşımlarda bulunan Açıkgöz, Instagram’da 1.2 milyon, Twitter’da 50 bin, Facebook’ta [20 bin] takipçiye sahiptir.

Teşkilat’ın Gizem’i Tuğçe Açıkgöz Kimdir? İşte Hayat Hikayesi! - Resim : 4

Tuğçe Açıkgöz’ün sosyal medya hesaplarının linkleri şöyledir:

Instagram: tugceacikgoz
Twitter: tugceacikgoz
Facebook: [tugceacikgoz]

Etiketler: teşkilat, kimdir, trt 1