Teşkilat dizisinde yaprak dökümü! Çağlar Ertuğrul'dan sonra iki isim daha kadrodan ayrılıyor!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Teşkilat, sezon arasında ayrılık haberleri ile gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak başrol oyuncusunun ayrılığı ile şaşkınlık yaratan sevilen dizi projesi, bu kez iki ayrılık haberi ile daha gündeme geldi. İşte Teşkilat dizisinin kadrosundan ayrılan ve dizi ekibine yeni dahil olması planlanan isimlere ilişkin ayrıntılar…

Teşkilat dizisinde yaprak dökümü! Çağlar Ertuğrul'dan sonra iki isim daha kadrodan ayrılıyor!

Son dönemlerde RTÜK engellerine takılmaları, benzer konuları işlemeleri ve sıklık ile aynı yüzler ile çalışmaları sebebi ile izlenme oranları oldukça düşen TV dizileri, izleyicilerin tek platformda birden fazla içeriğe ulaşma rahatlığına erişmeleri ve oyuncuların da daha rahat çalışma koşullarına sahip olmaları sebebi ile yerlerini dijital dizilere bırakmaya başladı.

Kadrolarında ne kadar usta isimler bulunursa bulunsun bir sebepten erken final yapmak durumunda kalan ve onca emeğin heba edilmesine yol açan TV dizileri popülerliklerini iyiden iyiye yitirmeye başlamışken, bu diziler arasından sıyrılarak ana akım medyada sayılı takip edilen diziler de kendilerinden söz ettirmeye devam ediyor. Bu kapsamda hem izleyiciler hem de diğer sosyal medya kullanıcıları tarafından sıklık ile gündeme getirilen dizilerden birisi de Teşkilat olarak öne çıkıyor.

Tam 2 sezondur TRT1 ekranlarında yayınlanan ve aksiyonu ile izleyiciyi ekranları karşısına kilitlemeyi başaran Teşkilat dizisi, eylül ayında 3’üncü sezonu ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Şu an sezon arasında olmasına rağmen tekrar bölümleri ve ayrılık haberleri ile gündemde kalmaya devam eden Teşkilat dizisi, bu kez iki ayrılık haberi ile birden gündeme geldi. Ayrıca dizinin yeni sezonuna ilişkin önemli bilgiler de verildi.

BAŞROLÜN YERİNE GELECEK İSİM KONUŞULMAYA BAŞLANDI!

Teşkilat dizisinde yaprak dökümü! Çağlar Ertuğrul'dan sonra iki isim daha kadrodan ayrılıyor! - Resim : 1

İki sezondur Teşkilat dizisinin başrolünde oynayan yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz hafta yapmış olduğu bir açıklamada, dizinin yeni sezonunda olmayacağını açıklayarak şaşkınlık yaratmıştı. Ertuğrul’un vedasından sonra başrole kimin geleceği ise merak konusu oldu. İddialara göre Ertuğrul yerini “Avatar” lakaplı Çağan Atakan Arslan’a bıraktı.

İKİ AYRILIK DAHA!

Çağlar Ertuğrul’dan sonra Teşkilat’tan iki ayrılık haberi daha geldi. 2 sezondur dizinin yönetmenliğini yapan Hakan Kırvavaç ve Burak Arlıel’in, yeni sezonda yönetmen koltuğunda oturmayacakları kesinleşti.

YENİ YÖNETMEN BELLİ OLDU!

İki yönetmenin ayrılışının ardından Teşkilat’ın yeni yönetmeni açıklandı. Dizinin 3’üncü sezonu Gül Sarıaltın tarafından yönetilecek.

Etiketler: teşkilat, dizi