Teşkilat dizisi yeni bir transfer ile yine ses getirdi! Efsane karakter Erdal Bakkal, Teşkilat'ta

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat, yeni sezonuna ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt’u kadrosuna katarak hazırlanıyor. Cengiz Bozkurt, dizide Aybüke Pusat’ın canlandırdığı Neslihan’ın babası Çetin rolünü üstlenecek. Neslihan ve Çetin’in Teşkilat ile olan ilişkileri ise hikayeye yeni bir boyut katacak. Cengiz Bozkurt, daha önce Leyla ile Mecnun dizisindeki Erdal Bakkal karakteriyle tanınmıştı. Teşkilat dizisi, dördüncü sezonuyla yakında TRT 1’de ekrana gelecek..

Teşkilat dizisi yeni bir transfer ile yine ses getirdi! Efsane karakter Erdal Bakkal, Teşkilat'ta

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat, yeni sezonuna iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Dizinin yeni sezon hikayesi tamamlandı ve kadrosuna ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt katıldı.

CENGİZ BOZKURT TEŞKİLAT DİZİSİNDE!

Teşkilat dizisi, dördüncü sezonu için geri sayım başlattı ve izleyicilerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Yeni sezonda dizinin hikayesine yeni karakterler eklenecek ve Teşkilat’ın bilinmeyen yönleri ortaya çıkacak.

Teşkilat dizisi yeni bir transfer ile yine ses getirdi! Efsane karakter Erdal Bakkal, Teşkilat'ta - Resim : 1

Aybüke Pusat’ın ‘Neslihan’ karakterine hayat vereceği Teşkilat dizisinde, Neslihan’ın babası Çetin rolünde ise başarılı oyuncu Cengiz Bozkurt karşımıza çıkacak. Neslihan ve Çetin’in Teşkilat ile olan bağlantıları ise hikayeye yeni bir boyut katacak.

Teşkilat dizisi yeni bir transfer ile yine ses getirdi! Efsane karakter Erdal Bakkal, Teşkilat'ta - Resim : 2

CENGİZ BOZKURT KİMDİR?

Cengiz Bozkurt, 24 Aralık 1965’te Nevşehir’de doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Birçok tiyatro, sinema ve televizyon yapımında rol aldı. Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı ‘Erdal Bakkal’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edindi. Ayrıca İşler Güçler, Kardeş Payı, Jet Sosyete gibi dizilerde de başarılı performanslar sergiledi.

Teşkilat dizisi, dördüncü sezonuyla yakında TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.