Teşkilat Neslihan'ın babası Çetin Cengiz Bozkurt kimdir, kaç yaşında? Teşkilat Çetin kim oynuyor? Çetin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Teşkilat dizisi, TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin dördüncü sezonunda yeni karakterler de hikayeye dahil oldu. Bunlardan biri de Aybüke Pusat’ın canlandırdığı Neslihan’ın babası Çetin. Peki, Teşkilat Çetin Esra Akkaya kimdir, kaç yaşında? Teşkilat Çetin kim oynuyor? Çetin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Teşkilat Neslihan'ın babası Çetin Cengiz Bozkurt  kimdir, kaç yaşında? Teşkilat Çetin kim oynuyor? Çetin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Teşkilat dizisi, TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin dördüncü sezonunda yeni karakterler de hikayeye dahil oldu. Bunlardan biri de Aybüke Pusat’ın canlandırdığı Neslihan’ın babası Çetin. Çetin, bir bilgisayar dehası ve Teşkilat’ın teknik destekçisidir. Cengiz Bozkurt’un canlandırdığı karakter, izleyicilerin ilgisini çekti. Cengiz Bozkurt, 1965 doğumlu ve Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Birçok tiyatro, sinema ve televizyon yapımında rol almıştır.

Teşkilat Neslihan'ın babası Çetin Cengiz Bozkurt  kimdir, kaç yaşında? Teşkilat Çetin kim oynuyor? Çetin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Teşkilat dizisindeki Çetin kimdir?

Teşkilat dizisindeki Çetin, Neslihan’ın babası ve bir bilgisayar dehasıdır. Teşkilat’a yeni katılan Çetin, ekibin teknik destekçisi olur.

Teşkilat dizisindeki Çetin’i kim canlandırıyor? 

Teşkilat dizisindeki Çetin karakterini Cengiz Bozkurt canlandırıyor.

Teşkilat Neslihan'ın babası Çetin Cengiz Bozkurt  kimdir, kaç yaşında? Teşkilat Çetin kim oynuyor? Çetin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Cengiz Bozkurt kaç yaşında ve nereli?

Cengiz Bozkurt, 24 Aralık 1965’te Ankara’da doğdu. 55 yaşındadır.

Teşkilat dizisi ne zaman yayınlanıyor?

Teşkilat dizisi, TRT 1’de her Pazar akşamı saat 20:00’de yayınlanmaktadır.

Teşkilat Neslihan'ın babası Çetin Cengiz Bozkurt  kimdir, kaç yaşında? Teşkilat Çetin kim oynuyor? Çetin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

Çetin, Teşkilat’ın Yeni Üyesi

Teşkilat dizisinde Çetin karakterini Cengiz Bozkurt canlandırıyor. Çetin, Neslihan’ın babası ve bir bilgisayar dehasıdır. Teşkilat’a yeni katılan Çetin, ekibin teknik destekçisi olur. Çetin, hırslı, gözü kara, korkusuz, geçmişle kavgalı ama anılarına bağlı biraz melankolik biraz deli bir karakterdir.

Cengiz Bozkurt kimdir?

Cengiz Bozkurt, 24 Aralık 1965’te Ankara’da doğdu. Oyunculuk eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. 1990 yılında Devlet Tiyatroları’nda göreve başladı. 1997 yılında Devlet Tiyatroları’ndan ayrılarak özel tiyatrolarda çalışmaya başladı. Birçok tiyatro, sinema ve televizyon yapımında rol aldı. En bilinen rolleri arasında Leyla ile Mecnun, Kardeş Payı, İşler Güçler, Avrupa Yakası, Organize İşler ve Organize İşler 2: Sazan Sarmalı gibi yapımlar vardır.

Teşkilat Neslihan'ın babası Çetin Cengiz Bozkurt  kimdir, kaç yaşında? Teşkilat Çetin kim oynuyor? Çetin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 4

Teşkilat dizisi ne zaman yayınlanıyor?

Teşkilat dizisi, TRT 1’de her Pazar akşamı saat 20:00’de yayınlanmaktadır. Dizinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstlenmektedir. Dizinin başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Ezgi Eyüboğlu, Mesut Akusta, Mehmet Özgür, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin gibi isimler yer almaktadır3.