Telefon alacaksanız, sadece 1 gün daha bekleyin! Xiaomi, 13 serisinin tanıtımını resmen gerçekleştiriyor! Yok böyle özellikler

Son dönemlerin yükselişe geçen markalarından biri olan Xiaomi, yeni bir serinin tanıtımı için düğmeye bastı. 13 ailesini görücüye çıkaracak olan Xiaomi, lansman tarihini açıkladı.

Telefon alacaksanız, sadece 1 gün daha bekleyin! Xiaomi, 13 serisinin tanıtımını resmen gerçekleştiriyor! Yok böyle özellikler

Geçtiğimiz yıllarda faaliyete geçen ve özellikle de güçlü kamera özelliklerine sahip olan telefonları kısa süre içerisinde sektöre tutunan Xiaomi, Çin’in teknoloji devi markaları arasına adını yazdırmayı başardı. Telefondan kulaklığa kadar pek çok teknolojik alet üretimi gerçekleştiren Xiaomi, bu yıl piyasaya süreceği Xiaomi 13 serisini sır gibi saklıyordu. O serinin tanıtım tarihi netleşti.

Elde ettiği başarılı satışlar ile kısa süre içerisinde teknoloji tutkunlarının da sevdiği markalar arasındaki yerini alan Xiaomi, şimdilerde yeni serisi ile teknoloji tutkunlarını meraklandırıyordu. Yeni serisinin özelliklerinden tanıtım tarihine kadar her şeyi adeta bir sırmış gibi saklayan Xiaomi, bu konuda başarılı da oldu, en azından bugüne kadar... Tanıtım tarihini geçtiğimiz gün duyuran Xiaomi’den sızıntılar ise, hemen başladı.

XİAOMİ 13 SERİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Telefon alacaksanız, sadece 1 gün daha bekleyin! Xiaomi, 13 serisinin tanıtımını resmen gerçekleştiriyor! Yok böyle özellikler - Resim : 1

Merak ile beklenilen Çin’in ünlü markası Xiaomi’nin 13 serisi için lansman tarihi netlik kazandı. Görkemli bir lansman ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıkması beklenen Xiaomi, 1 Aralık 2022 tarihinde Çin’de yapılacak olan tanıtım etkinliği ile görücüye çıkıyor. Çin’in yerel saatine göre 19.00’da lansmanda olacak olan Xiaomi 13 serisi, Türkiye’nin yerel saatine göre ise 16.30’da ilk kez görülecek.

Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıkması beklenen Xiaomi markasının bu serisinde aynı zamanda Xiaomi Watch S2 ve Xiaomi Buds 4 kulak içi gürültü önleyici gerçek kablosuz stereo (TWS) kulaklığının da olması bekleniyor. İlk olarak Çin’de piyasaya sürülmesi beklenen Xiaomi 13 serisinin Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC tarafından desteklenmesi de muhtemel.

MIUI 14’TE XİAOMİ 13 SERİSİ LANSMANINDA

Yarın ilk kez teknoloji tutkunları karşısına çıkacak olan Xiaomi 13 serisi içerisinde markanın MIUI 14'ün tanıtımını gerçekleştirmesi de bekleniyor. Bugüne kadar sır gibi saklanan Xiaomi 13 serisinin özelliklerinin ortaya çıkmaya başladığı şu günlerde serinin en bilindik özelliklerinden birisinin 1,61 mm ince alt çerçeveli birinci sınıf OLED ekranlara sahip olacağı olması.

Güçlü bir ekranın yanı sıra 2K çözünürlüklü kavisli AMOLED ekran ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacağı öğrenilen Xiaomi 13 serisinin aynı zamanda Leica imzalı bir kamera modülü ile geleceği konuşuluyor. Üçlü bir kamera modülüne sahip olması beklenen Xiaomi 13 ailesinin Pro seçeneğinde ise, 6.65 inç kavisli ekran kullanılacağı biliniyor.

Etiketler: xiaomi 13, telefon