TEB’ten kafa karıştıran ilanlar! Ankara Kızılcahamam'da bulunan dubleks konu 250 bin TL, Ankara Etimesgut'ta bulunan dubleks konut ise...

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu kaliteli hizmetler sayesinde bankacılık sektörünün dikkat çeken isimlerinden olan Türkiye Ekonomi Bankası, elinde bulunan iki icralık konut için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İşte Türkiye Ekonomi Bankası tarafından duyurulmuş olan yeni ihalelere ilişkin ayrıntılar…

TEB’ten kafa karıştıran ilanlar! Ankara Kızılcahamam'da bulunan dubleks konu 250 bin TL, Ankara Etimesgut'ta bulunan dubleks konut ise...

Türkiye Ekonomi Bankası, Ankara ilinin iki farklı bölgesinde bulunan icralık daireler için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN ŞAŞIRTAN SATILIK KONUT İLANLARI!

Geliştirdiği avantajlı kampanyalar ve sunduğu düşük faizli ödeme hizmetleri ile dikkatleri üzerine çekerek müşteri sayısını günden güne arttıran Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde çok çeşitli faktörler sebebi ile giderek zamlanan konu fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldığını duyurdu. TEB, yapmış olduğu duyuruyu düzenlemiş olduğu iki yeni ihale ile destekledi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN ANKARA KIZILACAHAMAM’DA SATILIK DUBLEKS KONUT!

TEB’ten kafa karıştıran ilanlar! Ankara Kızılcahamam'da bulunan dubleks konu 250 bin TL, Ankara Etimesgut'ta bulunan dubleks konut ise... - Resim : 1

Türkiye Ekonomi Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yeni bir ihale düzenleyerek icralık konut satışına başladığını duyurdu. Banka, yeni ihalesine ve ihalesine konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından düzenlenen ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün, Ankara ilinin Kızılcahamam ilçesinde bulunan bir konut olduğu öğrenildi. Dubleks konutun kullanım alanını 125 metrekare olarak ölçen banka, ihale kapsamında ilk fiyat teklifini beklediğini belirtti. Banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan en düşük fiyat teklifinin 250 bin TL olduğunu bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN ANKARA ETİMESGUT’TA SATILIK DUBLEKS KONUT!

Türkiye Ekonomi Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Banka, yine bir icralık daire için fiyat teklifi yapılmasını beklediğini bildirdi.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından düzenlenen ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, Ankara ilinin Etimesgut ilçesinde bulunan bir konut olduğu öğrenildi. Dubleks konutun kullanım alanını 346 metrekare olarak ölçen banka, ihale kapsamında ilk fiyat teklifini beklediğini belirtti. Banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan en düşük fiyat teklifinin 3 milyon 750 bin TL olduğunu bildirdi.

Etiketler: teb, konut