TEB, yeni kampanyasını devreye soktu! Müşterilerinin hesabına 500 TL’ye varan hediyeler geçirmeye başladı! Sadece söz vermek yetiyor!

Bankacılık sektörünün kazandıran bankalarından biri olan TEB’ten yeni bir kampanya daha geldi. Sadece harcama sözü vermenin yeteceği bir kampanya düzenleyen TEB, 500 TL’ye varan hediyeleri müşterileri için hazırladı.

TEB, yeni kampanyasını devreye soktu! Müşterilerinin hesabına 500 TL’ye varan hediyeler geçirmeye başladı! Sadece söz vermek yetiyor!

Bankaların devam eden kampanyalarına her geçen gün yenileri eklenmeye başladı. Bankalar arası rekabetin kızışmasıyla birlikte vatandaşların lehine olarak gelişen kampanyalar ortaya çıkmaya başlamışken; özellikle de mobil bankacılık sisteminin aktif bir şekilde kullanılmasını isteyen bankalar, bu sistem üzerinden katılım sağlanan kampanyalarda daha çok kazandırmaya başladı. O bankalardan biri olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), CEPTETEB müşterileri için yeni bir kampanya daha başlattı.

Sık sık kazançlı kampanyalar düzenlemesiyle öne çıkan özel banka kuruluşlarından biri olan TEB, yeni bir kampanya ile daha müşterilerine seslendi. Bu kez kredi kartı ile harcama yapanlara TL değerinde Bonus hediye edeceğini duyuran TEB, ‘Sözüne Bonus’ adını verdiği kampanyası kapsamında şartları açıkladı. Kampanyaya katılımın son tarihini 31 Aralık 2022 olarak açıklayan TEB, katılım için nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini de kamuoyu ile paylaştı.

TEB’E SÖZ VERENİN HESABINA ANINDA 500 TL GEÇİYOR

TEB, yeni kampanyasını devreye soktu! Müşterilerinin hesabına 500 TL’ye varan hediyeler geçirmeye başladı! Sadece söz vermek yetiyor! - Resim : 1

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkmış olan TEB, gerçekleştirdiği kampanya kapsamında CEPTETEB Dijital Kredi Kartı veya CEPTETEB Kredi Kartı ile 12 ay boyunca geçerli olacak olan düzenli harcama sözü veren müşterilerine 500 TL’ye varan Bonus hediye edeceğini duyurdu. Kampanya kapsamında 31 Aralık 2022 tarihine kadar harcama sözlerinin verilmesini şart koşan TEB, kampanyaya katılabilmek için müşterisinin kart borcunun geçmişe dönük her ay düzenli olarak ödemiş ya da gecikmeye girmemiş olmasını şart koştu. Kampanya kapsamında verilecek olan talimata ne kadar Bonus hediye edeceğini de açıklayan TEB, her ay 2.000 TL harcama sözü verenlere 50 TL Bonus; her ay 3.000 TL harcama sözü verene 100 TL Bonus; her ay 4.000 TL harcama sözü verene 157,50 TL Bonus; her ay 7.500 TL harcama sözü verene 250 TL Bonus; her ay 10.000 TL harcama sözü verene ise 500 TL Bonus hediye edeceğini duyurdu.

TEB, SÖZÜNE BONUS KAMPANYASI İÇİN DETAYLARI BELİRLEDİ

Yeni kampanyası olan ‘Sözüne Bonus’ için birtakım şartlar belirlemiş olan TEB, bu şartları da kamuoyuna bildirdi. Kampanyaya katılımın şart olduğunu açıklayan TEB, kampanya katılımı için yayınladığı duyuruda; “Kampanyaya katılmak için CEPTETEB İnternet ve Mobil Şubesi’ndeki Kartlar menüsünde CEPTETEB Dijital Kredi Kartı veya CEPTETEB Kredi Kartı seçip Kart İşlemleri > Harcama Sözü seçeneğinden Sözüne Bonus talimatını verebilirsin” ifadelerine yer verdi. Bu kapsamda halihazırda ‘Sözüne Bonus’ kampanyasına dahil olmuş olan müşterilerinin yeni bir söz veremeyeceğinin altını çizen TEB, müşterisi ya da sistem tarafından 3 kez reddedilen sözlerin yerine yeni bir talimatın verilemeyeceğini açıkladı. Verilen taahhüt toplamının kredi kartı toplam limitinin yüzde 70’ini aşamayacağını hatırlatan TEB, kullanılabilir limitin aylık harcama sözünden fazla olması gerektiğini de hatırlattı.

Etiketler: teb, kampanya, cepteteb