TEB, mevduat hesabı faiz oranlarında artışa gitti! TEB’in yeni mevduat faizi yüzde 22’ye ulaştı! Sadece 30 gün geçerli olacak!

Avantajlı kampanyaları ile müşterilerine hizmet vermeye devam eden TEB, bu ay itibariyle yeni banka müşterilerine özel faizden yatırım yapma fırsatı tanımaya başlıyor.

TEB, mevduat hesabı faiz oranlarında artışa gitti! TEB’in yeni mevduat faizi yüzde 22’ye ulaştı! Sadece 30 gün geçerli olacak!

Gelişen teknolojiye paralel olarak ilerleyen yatırım alanları artışı, her geçen gün artmaya başladı. Aynı zamanda bankacılık sektörünü de günden güne geliştiren teknolojik hareketlilik, halihazırda en eski yatırım araçlarından biri olan mevduat hesaplarını da geliştirir hale geldi. Bu bağlamda pek çok banka vade sistemini tarihe karıştırırken, her gün kazandıran yeni hesap sistemini devreye sokmaya başladı.

Uzunca süredir yeni sistemi ile yatırımcılara hizmet veren Türk Ekonomi Bankası (TEB), artık vadeli gibi çalışıp; vadesiz gibi kullanılabilen ‘Marifetli Hesap’ sunmaya başladı. Bu kapsamda yeni bir kampanya geliştirmiş olan TEB, ‘Üstü Biriksin’ ve ‘Düzenli Birikim’ kampanyalarının yanı sıra aynı zamanda yeni banka müşterilerine özel faiz oranlarından yatırım fırsatı yaratır hale geldi.

TEB’TE HOŞGELDİN FAİZİ YÜZDE 22’YE ULAŞTI

TEB, mevduat hesabı faiz oranlarında artışa gitti! TEB’in yeni mevduat faizi yüzde 22’ye ulaştı! Sadece 30 gün geçerli olacak! - Resim : 1

Yeni banka müşterilerine özel olarak avantajlı hoş geldin faiz oranları sunmaya başlamış olan TEB, yeni banka müşterisinin açacağı TL ve döviz cinsinden ‘Marifetli Hesap’lara yüzde 22’ye varan aylık faizler sunacağını duyurdu. TL hesabı için hoş geldin faizinden müşterilerini 45 gün boyunca yararlandıran TEB, döviz cinsinden ise hoş geldin faiz oranını 30 gün boyunca sunacağını açıkladı. Özel faizler için TL değerinde en az 2 bin TL en fazla 1 milyon TL yatırım limiti getirmiş olan TEB, döviz cinsinden hesaplar için ise minimum 1.000 USD/EUR/GBP; maksimum ise 500.000 USD/EUR/GBP sınırı koydu. Özellikle TL hesaplarında otomatik olarak 1 pay TEB Portföy Para Piyasası Fonu alımını zorunlu kılan TEB, bu hesap sisteminin avantajı ile saat 17.00’a kadar yatırılan tüm parayı aynı gün değerlendirmeye alacağını açıkladı.

TEB, MEVDUATTA İKİ AYRI KAZANÇ KAPISINI ARALADI

Mevduat hesabı faiz oranlarında iki ayrı sistemi de devreye sokmuş olan TEB, ‘Üstü Biriksin Programı’ ile ‘Düzenli Birikim Programı’ kapsamını müşterileri ile paylaştı. Bu kapsamda ‘Üstü Biriksin programına dahil olan TEB müşterilerinin POS cihazı aracılığıyla yapılacak olan harcamaların müşteri tarafından belirlenen katsayı ve onun katlarına göre tamamlanacağını ve geriye kalan tutarın aynı gün içerisinde yeniden ‘Marifetli Hesap’ sistemine aktarılacağı öğrenildi. TEB müşterilerinin ‘Düzenli Birikim Programı’ ile ise, belirlenen hesaptan otomatik olarak, aylık periyotlar ile düzenli bir şekilde yatırım yapabileceği bilgisine ulaşıldı.