TEB kartınız varsa, yeme ve içme harcamalarınıza 80 TL indirim kazanabilirsiniz! Şaka değil, 31 Aralık’a kadar indirim devam edecek!

Bankacılık sektörünün vazgeçilmez hizmetlerinden biri olan alışveriş kampanyalarına TEB bankasından bir yeni kampanya daha eklendi. TEB, bu ayki restoran harcamalarına indirimler vermeye başladı.

TEB kartınız varsa, yeme ve içme harcamalarınıza 80 TL indirim kazanabilirsiniz! Şaka değil, 31 Aralık’a kadar indirim devam edecek!

Son zamanlarda bankacılık sektörünün en çok rağbet gören hizmetleri arasında yer alan kampanyalar, daha karlı bir alışverişi garanti etmesi nedeniyle vatandaşların yakından takip ettiği kampanyalar arasındaki yerini aldı. Yeni dönemde banka seçerken dahi bir göz atılan kampanyalar, bankacılık sektörünün de rekabet alanı haline geldi. Bu kampanyalar arasına TEB tarafından bir yeni kampanya daha eklendi.

Bankacılık sektöründe düzenlediği kampanyalar ile öne çıkan bankalardan biri olan TEB, bu kampanyaları arasına bir yenisini daha ekledi. Bu kez restoran harcamalarına odaklanan TEB, banka kartı ile yapılacak olan restoran harcamalarına 80 TL’ye varan indirimler kazandırmaya başladı. Kampanyasına dair detaylı bir duyuru metni yayınlayan TEB, kampanyasının şartlarını da müşterileriyle paylaştı.

TEB’İN RESTORAN KAMPANYASI BAŞLADI

TEB kartınız varsa, yeme ve içme harcamalarınıza 80 TL indirim kazanabilirsiniz! Şaka değil, 31 Aralık’a kadar indirim devam edecek! - Resim : 1

Restoran sektöründe yeni bir kampanya başlatmış olan TEB, banka kartı ile cuma, cumartesi ve pazar günleri tek seferde yapılacak olan 300 TL ve üzeri restoran harcamasına 20 TL olmak üzere, toplamda 80 TL indirim sağlayacağını duyurdu. Kampanyasını 2 Aralık 2022 tarihi ile başlatan TEB, kampanyanın 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edeceğini açıkladı.

Kampanyaya katılım şartı getiren TEB, harcama yapılmadan önce CEPTETEB mobil uygulaması ya da ‘RESTORAN’ yazıp 4616’ya gönderilecek olan SMS ile kampanyaya katılım sağlanabileceğini belirtti. Öte yandan TEB, kampanyasının şartlarına ilişkin de bilgi verdi.

TEB, YENİ KAMPANYASININ ŞARTLARINI AÇIKLADI

Kampanyaya dair birtakım şartlar belirlemiş olan TEB, kampanyanın sadece restoran harcamalarında geçerli olduğunu bildirdi. Bu kapsamda fast food harcamalarını kampanyaya dahil etmeyen TEB, kampanyadan kazanılan indirimin 4 Ocak 2023 tarihinde hesaplara yansıtılacağını belirtti. Müşteri bazlı bir kampanya düzenlemiş olan TEB, sadece bireysel banka kartı sahiplerinin kampanyadan faydalanabileceğini açıkladı.

Kampanyadan hem TEB hem de CEPTETEB banka kartı sahiplerini yararlandıran TEB, kampanya indiriminden sanal kart ile bireysel ve ticari kredi kartı sahiplerinin yararlanamayacağını duyurdu. Aynı gün, aynı iş yerinde yapılan işlemlerden yalnızca ilkini kampanyaya dahil eden TEB, kanuni takipte olan müşterilerinin kampanyadan yararlanamayacağını ilan etti.

Etiketler: teb, kampanya