TEB Hoşgeldin Hediyesi ile Yüzleri Güldürüyor! Online Üyelik ile İlk Harcamada 300 TL İade Ediliyor!

TEB Bankası yeni müşterilerine özel kampanyasını paylaştı. Bulunulan her yerden görüntülü görüşme ile banka müşterisi olanlara 300 TL hediye ediliyor. Kampanya sürecine dair katılım fırsatı devam ediyor. Detaylar haberimizde…

TEB Hoşgeldin Hediyesi ile Yüzleri Güldürüyor! Online Üyelik ile İlk Harcamada 300 TL İade Ediliyor!

TEB Bankası CEPTETEB banka kartı alışverişlerine online harcamaya özel ödül kazandırıyor. Mobil uygulama üzerinden CEPTETEB'li olan tüm müşteriler 6 ay boyunca bu kampanyadan yararlanabiliyor. Banka kartı ile yapılan alışverişlerin %5'i iade ediliyor.

Kampanya 6 Ay Boyunca Devam Ediyor!

TEB Bankası CEPTETEB banka kartı sahiplerine her ay 50 TL kazandırıyor. Kampanya detaylarını resmi internet sitesi üzerinden paylaşan TEB bankası 6 ay boyunca toplamda 300 TL nakit iade fırsatını sunuyor. Her ay online alışverişlerde 50 TL kazanan CEPTETEB'li 6 ayın sonunda toplamda 300 TL iade kazanmış oluyor.

1 Yıl Boyunca BLuTV Hediye!

CEPTETEB mobil uygulaması üzerinden internet şubesi aracılığı ile kişiye özel davet kodu tanımlanıyor. Davet kodunu arkadaşı ile paylaşan ve onun da CEPTETEB'li olmasını sağlayan her bir müşteri bir yıl boyunca BluTV üyeliği hediye ediliyor.

Kampanya fırsatlarından yararlanabilmek oldukça kolay. Katılım sağlayabilmek için belirli tarihler arasında online müşteri adımlarını takip ederek banka kaydı oluşturmak gerekiyor.

Kampanyaya Nasıl Başvurulur?

TEB Hoşgeldin Hediyesi ile Yüzleri Güldürüyor! Online Üyelik ile İlk Harcamada 300 TL İade Ediliyor! - Resim : 1

CEPTETEB'li olabilmek için kampanyanın son tarihi belli oldu. 31 Aralık 2022 tarihine kadar görüntülü görüşme yolu ile banka müşterisi olmak yeterli oluyor. TEB mobil uygulaması üzerinden "müşteri ol" adımı takip edilmelidir. Talep edildiğinde cepteteb.com.tr adresi üzerinden yer alan "müşteri ol başvuru formu" aracılığı ile de süreç başlatılabilir.

Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Ceptetebin sunduğu online alışverişi %5 iade fırsatından yalnızca ilk kez müşteri olanlar faydalanabiliyor. 1 Temmuz tarihinden sonra online görüşme ile banka müşterisi olanlar kampanyadan yararlanabilir. Yararlanmak isteyen CEPTETEB'li hesap açılışı yapıldıktan sonra CEPTETEB Banka kartını almış olması gereklidir.

Kampanyadan Nasıl Yararlanılır?

Kampanya kapsamında sunulan faydadan yararlanabilmek için 6 ay boyunca toplamda 1000 TL ve üzeri alışveriş yapmak gereklidir. Online alışveriş süreci CEPTETEB banka kartı ile gerçekleştirilmelidir. Belirtilen harcama koşulu sağlandığında harcamanın %5'i nakit iade olarak hesaba yansır. Ay 50 TL'ye denk gelen bu tutar 6 ayın sonunda 300 TL'ye ulaşır.

 

Etiketler: teb, cepteteb, blu tv