TEB, genç yatırımcılara seslendi! Komisyon kaldırıldı, hisse senedi alımları daha karlı hale geldi! Üstelik 25 yaşına kadar geçerli olacak!

Pek çok avantajı bulunan ‘Genç CEPTETEB’ için yeni avantajlı kampanyalarını devreye sokmuş olan TEB, gerçekleştirdiği yeni kampanya kapsamında hisse senedi alımlarından alacağı komisyonu kaldırdığını duyurdu.

TEB, genç yatırımcılara seslendi! Komisyon kaldırıldı, hisse senedi alımları daha karlı hale geldi! Üstelik 25 yaşına kadar geçerli olacak!

Son zamanlarda pek çok bankanın müşteri portföyüne özel olarak verdiği (genç, emekli, kamu çalışanı gibi) hizmetler, bankacılık sektörünün en çok ilgi gören hizmetleri haline geldi. O bankalardan biri olan Türk Ekonomi Bankası ya da kısa adıyla TEB, dijital uzantısı olan CEPTETEB banka müşterilerine sağladığı avantajlı hizmetlerini portföy bazında daha da artırmaya başladı. TEB’in son hamlesi gençlere yönelik oldu.

Genç müşterilerine özel olarak çok sayıda avantajlı hizmet veren bankalar arasında bulunan TEB, özellikle de ‘Genç CEPTETEBli’ programı kapsamında yer alan müşterilerinin ayrıcalıklarını artırmak amacıyla harekete geçti. Yeni dönemde daha avantajlı bir şekilde gençlere hizmet verecek olan TEB, şartları sağlayan genç müşterilerine yönelik hayata geçirdiği komisyonsuz hisse senedi işlemi kampanyasına ilişkin şartlarını açıkladı.

TEB, GENÇ MÜŞTERİLERİ İÇİN DÜĞMEYE BASTI

TEB, genç yatırımcılara seslendi! Komisyon kaldırıldı, hisse senedi alımları daha karlı hale geldi! Üstelik 25 yaşına kadar geçerli olacak! - Resim : 1

Genç müşterilerine yönelik hayata geçirdiği yeni kampanyası hakkında kamuoyunu bilgilendiren TEB, 18 ile 25 yaş arasında ilk kez ‘TEB Yatırım Hesabı’ açan CEPTETEB müşterilerine özel pay senedi işlemlerinde ilk 3 ay komisyon ücreti almasını duyurdu. Kampanyadan yararlanmak için müşterilerini CEPTETEB Mobil’e yönlendiren TEB, konuyla ilgili açıklamasında; “Sana özel yatırım fırsatını yakalamak için hemen CEPTETEB Mobil’den, TEB Yatırım Hesabı aç komisyon ücreti ödemeden işlem yapmanın ayrıcalığını yaşa” ifadelerine yer verdi.

Bu yıl 25. yılını kutlayan TEB, “25. Yıla Özel 25 Yaş Genç Kampanya” kapsamında başlattığı TEB Yatırım ayrıcalıklarına ilişkin detaylı bir şekilde bilgi verdi. Kampanyası kapsamında belirlediği tarihleri 1 Kasım 2022’den 31 Aralık 2022’ye olacak şekilde açıklayan TEB, yatırım hesabının TEB Yatırım internet sitesinden CEPTETEB Mobil ve internet şubesinden ya da TEB Yatırım merkezlerinden açılması gerektiğini belirtti.

TEB, KAMPANYANIN DETAYLARINI YAYINLADI

Yeni kampanyasına ilişkin bir duyuru yayınlamış olan TEB, bu duyuru ile kampanyanın detaylarını verdi. 25 yaş altı müşterilerin TEB Yatırım hesaplarının kullanıma açıldığı tarihten itibaren ilk 3 ay Pay Senedi Piyasaları’nda tercihleri doğrultusunda komisyonsuz dijital yatırım işlemleri yapmalarına izin vereceğini bildiren TEB, 4. ay başlangıcından itibaren ise yüzde 0,05 komisyon tanımlanmasıyla işlem yapabileceğini belirtti.

Kampanya katılımcılarından ilk 3 ay sadece borsa payı ödemesi alınacağını da kampanya detayına iliştiren TEB, kampanya katılımının şartları sağlayan banka müşterileri için otomatik olarak gerçekleştirileceğini duyurdu. Öte yandan TEB, kampanyasının diğer TEB Yatırım kampanyaları ile birleştirilemeyeceğini belirtti.