TEB, faiz indirimi hamlesini geciktirmeden yaptı! Mobil bankacılık başvurularında faiz oranları yüzde 1,64’e kadar düştü! Acele edin…

Bir süredir mobil bankacılık üzerinden avantajlı hizmetler vermesiyle dikkat çeken bankalardan biri olan TEB, bu kez ihtiyaç kredisi ürünlerinde faiz indirimine gitti. TEB, ihtiyaç kredisi faizlerini yüzde 1,64’e kadar düşürdü.

TEB, faiz indirimi hamlesini geciktirmeden yaptı! Mobil bankacılık başvurularında faiz oranları yüzde 1,64’e kadar düştü! Acele edin…

Eğitimden yola; tatilden giyime; seyahatten ev tadilatına kadar pek çok konuda bireysel harcamalar için kullanılabilecek olan ihtiyaç kredisi paketleri, özellikle son zamanlarda borçlanma hızı araştırmalarca artmış olan vatandaşların ilk tercihi haline geldi. Bankaların en çok talep gören ihtiyaç kredilerinde yüksek faizlerden şikayetçi olan vatandaşlara müjde ise, Türk Ekonomi Bankası’ndan (TEB) geldi.

Özel bankacılık sektöründe verdiği avantajlı hizmetler ile öne çıkan bankalardan biri olan TEB, ihtiyaç kredisi çekimlerinde de en çok seçilen bankalar arasındaki yerini 2022 yılında da korumayı başardı. Bu kapsamda ihtiyaç kredisi ürünlerinde sık sık yeniliklere giden TEB, bu kez müşterilerini faiz indirimli ihtiyaç kredisi ile buluşturmaya başladı. Hem halihazırda banka müşterisi olan hem de yeni banka müşterisi olacak olan vatandaşlara seslenen TEB, faiz indirimi için mobil bankacılık sistemi olan ‘CEPTETEB’ uygulamasına işaret etti.

TEB, İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARINI AŞAĞIYA ÇEKTİ

TEB, faiz indirimi hamlesini geciktirmeden yaptı! Mobil bankacılık başvurularında faiz oranları yüzde 1,64’e kadar düştü! Acele edin… - Resim : 1

İhtiyaçları ertelemek yerine avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanma çağrısında bulunan TEB, CEPTETEB isimli mobil bankacılık sistemi üzerinden başvuru yapılacak olan ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1,64’e kadar düşürdü. Bu kapsamda çekilecek olan kredilerin geri ödemeleri için uzun vadeler sunan TEB, aynı zamanda ödeme erteleme seçeneği de sağlamaya başladı. TEB ile ilk kez çalışacak olan vatandaşların ve halihazırda banka müşterilerinin yararlanabileceği ödeme erteleme seçeneğinin üç aya kadar taksit erteleme içerdiği banka tarafından açıklandı. Öte yandan TEB, kişiye özel ödeme planları da oluşturmaya başladı.

TEB, GÜNCEL VADE SÜRELERİNİ AÇIKLADI

İhtiyaç kredisi paketinde hem piyasanın altında faiz hem de ödeme erteleme avantajı sunan TEB, aynı zamanda uzun vadeler ile kredi vermeye de başladı. Bu kapsamda tutara göre vade seçeneği sunan TEB, 50.000 TL’ye kadar olan kredilerde 36 ay; 50.001 TL ile 100.000 TL arası olan kredilerde 24 ay; 100.000 TL üzeri olan kredilerde ise 12 ay maksimum vade kullanılabileceğini duyurdu. Bunun yanı sıra cep telefonu alımlarında 3.500 TL'ye kadar olan tutarlar için yasal vadenin 12 ay olduğunu hatırlatan TEB, 3.500 TL üzerinde 3 ay; tablet alımlarında 6 ay, bilgisayar alımlarında ise yine 12 ay vade kullanılabileceğini belirtti.