Tatil kredisi arayanlar için son günler! Bankalar ihtiyaç kredisinde muslukları açtı

Yaz tatilini dolu dolu geçirmek için nakit desteği arayanlara müjdeli haber geldi. Kamu ve özel bankalarından ihtiyaç kredisi kampanyaları peş peşe duyuruldu. İşte en düşük faizle tatil ve ihtiyaç kredisi kampanyaları…

Tatil kredisi arayanlar için son günler! Bankalar ihtiyaç kredisinde muslukları açtı

Yaz mevsiminde tüm yılın yorgunluğunu güzel bir tatille atmak isteyenlere aradıkları nakit desteği bankalardan geldi. Tatile çıkmak veya diğer acil nakit ihtiyaçlarını en uygun maliyetlerle karşılamak isteyenler bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını merak ediyor. Türkiye bankacılık sektöründe faaliyet gösteren kamu ve özel sektör bankalarının tatil kredisi kampanyalarında detaylar ortaya çıktı. İşte güncellenen ihtiyaç kredisi faiz oranlarından yararlanma fırsatı…

Bankaların Güncel İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara Türkiye’nin dev bankalarından beklenen müjdeli haber geldi. Özellikle yaz mevsiminde muhteşem bir tatil yapmak isteyenlerin sık sık aradığı nakit desteği bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları ile karşılanıyor. Kamu ve özel sektör bankaları arasında yaşanan kredi faiz oranı rekabetinde giderek düşen oranlar vatandaşın yüzünü güldürüyor. Peki ihtiyaç kredisi kampanyalarında hangi banka ne kadar faiz veriyor?

Kamu Bankalarından İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Tatil kredisi arayanlar için son günler! Bankalar ihtiyaç kredisinde muslukları açtı - Resim : 1

Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan devlet bankaları, tatil döneminde acil nakit ihtiyacı olanlar için düğmeye bastı. Ziraat Bankası tatil kredisi ve ihtiyaç kredisini aynı kampanya ile vermeye başladı. Ziraat Bankası’nın ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.79 olurken vatandaşlar başvurulara devam ediyor. Diğer kamu bankalarından Halkbank ihtiyaç kredisinde yüzde 1.89 faiz oranı, Vakıfbank ise tatil kredisinde yüzde 1.91 faiz oranı uyguluyor.

Özel Bankalarda İhtiyaç Kredisi Faizleri Güncellendi

İhtiyaç kredisini en uygun maliyetlerle almak isteyenlere müjdeli haber geldi. TEB ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.95 olurken vatandaşlar online başvurular yapabiliyor. Türkiye İş Bankası ihtiyaç kredilerinde yüzde 2.15 oranıyla müşterilerine tatil için aradıkları nakit parayı veriyor. Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasında yüzde 2.26 oranında faiz oranı uygulanıyor. Geniş bir müşteri kitlesi bulunan özel bankalardan Garanti BBVA ise tatil kredisinde faiz oranını yüzde 2.83 seviyesinde tutarak müşterilerine büyük kolaylıklar sunuyor.

Etiketler: tatil kredisi