Taşıt kredisi faiz oranları yıl sonuna doğru düşmeye başladı! QNB Finansbank yüzde 2,97’ye kadar çekti! Üstelik 2.el araçlar için de geçerli

Taşıt alacak vatandaşlar için yeni bir kampanya başlatmış olan QNB Finansbank, taşıt kredilerini esnettiği gibi aynı zamanda taşıt kredilerinde sağladığı faiz oranlarını da aşağıya çekti.

Taşıt kredisi faiz oranları yıl sonuna doğru düşmeye başladı! QNB Finansbank yüzde 2,97’ye kadar çekti! Üstelik 2.el araçlar için de geçerli

Tüm dünyayı mali olarak etkilemiş olan pandemi, özellikle de otomotiv sektörünü vurdu. Tedarik zincirinde başlayan aksamaların yedek parçaları artırdığı şimdilerde çip ve enerji krizleri de araç fiyatlarını hızla yükseltir oldu. Vergisinden algısına her yanıyla külfet oluşturmaya başlamış olan araçları satın almak için ise, vatandaşların imdadına bankalar yetişti. Taşıt kredisinde bir kampanya da QNB Finansbank’tan geldi.

İlgiyle takip edilen kampanyalar düzenleyen bankalardan biri olan QNB Finansbank, şimdilerde kredi kampanyalarını arka arkaya gerçekleştirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde ihtiyaç kredisini kampanyalı bir şekilde sunmaya başlamış olan QNB Finansbank, şimdi de taşıt kredilerinde çeşitli avantajlar sunacağını duyurdu. Hem sıfır hem de 2.el taşıt kredileri için finansman sağlayan QNB Finansbank, şartlarını da ilan etmeyi ihmal etmedi.

QNB FİNANSBANK’TA 48 AYA KADAR VADE VAR

Taşıt kredisi faiz oranları yıl sonuna doğru düşmeye başladı! QNB Finansbank yüzde 2,97’ye kadar çekti! Üstelik 2.el araçlar için de geçerli - Resim : 1

Artan otomobil fiyatları karşısında vatandaşların kuşkusuz aradığı kriterlerden biri de uzun vade. Uzun vade sunan bankalardan biri olan QNB Finansbank, sıfır araçlarda nihai fatura değeri; 2.el araçlarda ise kasko bedeli üzerinden yüzde 70 kadar finanse ettiği taşıtların kredilerini 48 ay vade ile sunmaya başladı. Öte yandan QNB Finansbank, geri ödemeleri kampanya dahiline ekledi.

Sağladığı taşıt kredisi kampanyasında uzun vadelerin yanı sıra ödeme kolaylıkları sunan QNB Finansbank, iki ayrı seçenekle müşterilerinin karşısına çıktı. Taşıt kredilerinde sabit vadeli geri ödemeler sunacağını duyuran QNB Finansbank, aynı zamanda dileyen müşterilerinin esnek geri ödemelerden de yararlanabileceğini belirtti.

QNB FİNANSBANK’TA FAİZ İNDİRİMİ VAR

Taşır kredilerinde kredi kullanımını TL üzerinden sağlayan QNB Finansbank, hem binek hem de ticari araçlar için kullanılabilecek olan taşıt kredisi finansman desteğinde 8 yaşa kadar olan tüm araçlara finansman sağlayabileceğini belirtti. Bu kapsamda ikinci el araçlarda vade sınırlaması yapan QNB Finansbank, 0 kilometre ile 5 yaşa kadar olan araçlarda 48 aya varan, 6-8 yaş arası araçlarda ise araç yaşının vade ile toplamı 10 yılı aşmayacak şekilde ödeme planı oluşturabileceğini bildirdi.

Öte yandan QNB Finansbank’ın taşıt kredisinde sunduğu bir diğer avantaj da faiz oldu. QNB Finansbank, kasım ayı itibariyle araç türü fark etmeksizin kredi faiz oranlarını yüzde 2,97’ye kadar düşürdü.