Tamer Karadağlı’dan tepki çeken paylaşım! Hızını alamadı LGBT'ye tepki gösterdi: “Kimse benden bunları alkışlamamı beklemesin arkadaş!”

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Şu sıralar kariyerinden daha çok sarf ettiği cümleler ile gündemde kalan Tamer Karadağlı, bu kez de Twitter hesabı üzerinden LGBT mensuplarına yüklendi. Karadağlı birçok sosyal medya kullanıcısından destek görürken, büyük bir kısmından da linç yedi. İşte ayrıntılar…

Tamer Karadağlı’dan tepki çeken paylaşım! Hızını alamadı LGBT'ye tepki gösterdi: “Kimse benden bunları alkışlamamı beklemesin arkadaş!”

Uzun yıllardır sektörde boy gösteren ancak özellikle ünlü sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ ile başrollerini paylaşmış olduğu “Çocuklar Duymasın” isimli dizi ile büyük bir popülerliğe kavuşan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, son dönemlerde yaptığı işlerden çok özel hayatı ve verdiği röportajlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda sunuculuğunu üstlenmiş olduğu bir ödül gecesinde oyuncu Nihal Yalçın’ın ödül konuşmasını yaptığı esnada takındığı jest ve mimikler ile oldukça eleştirilen ve Yalçın’ın siyasi propaganda yaptığını iddia ederek konuyu bambaşka yerlere taşıyan Tamer Karadağlı, bu tavrı ile hem meslektaşları hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça eleştirilmişti.

Bir süredir magazinde yer alan ve sosyal medyada da linç yemesine sebep olan Nihal Yalçın olayına ilişkin ilk kez konuşan Tamer Karadağlı, Yalçın’a tepki göstermediğini ve o konuşurken söylediklerini düşündüğü için jest ve mimik yaptığını ifade etti.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başaran Tamer Karadağlı, bu kez de yine çok tepki topladığı yeni bir paylaşımda bulundu. Resmi Twitter hesabından yayınladığı paylaşımlarda LGBT’yi hedef alan Karadağlı, tepki çekti.

LGBT’YE SERT ÇIKIŞ!

Tamer Karadağlı’dan tepki çeken paylaşım! Hızını alamadı LGBT'ye tepki gösterdi: “Kimse benden bunları alkışlamamı beklemesin arkadaş!” - Resim : 1

Tamer Karadağlı, İstanbul’da gay bir çiftin sembolik evlilik törenlerini içeren video görüntülerini Twitter hesabından paylaşarak “kimse benden bunları alkışlamamı beklemesin arkadaş” notunu düştü.

“ERKEK ERKEKTİR KADIN KADINDIR!”

Arka arkaya paylaşımlar yapan Tamer Karadağlı, “LGBT’yi lanetliyorum, erkek erkektir kadın kadındır” ifadelerini kullandı.

DESTEK İSTEDİ!

LGBT’ye ilişkin yapmış olduğu paylaşımlar sebebi ile sosyal medya kullanıcıları tarafından şikayet edildiğini ve birçok paylaşımının da kaldırıldığını belirten Tamer Karadağlı, kendisine hak veren sosyal medya kullanıcılarından destek isteyerek hesabının kapanmamasına yönelik paylaşımlar yapmalarını talep etti.

Etiketler: tamer karadağlı, LGBT