Tamer Karadağlı ilk kez konuştu! Altın Portakal’daki mimikleri ile çok konuşulan Karadağlı, “art niyetim yoktu, bana sorulmadı” diyerek gündem oldu!

2021 Altın Portakal Film Festivali’nde ünlü oyuncu Nihal Yalçın’a ödülünü verdikten sonra kameralara takılan ve Yalçın’ın konuşma yaptığı esnada farklı mimik hareketleri ile günden olan oyuncu Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda olaya ilişkin ilk kez konuştu. İşte Tamer Karadağlı’nın önemli açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

Tamer Karadağlı ilk kez konuştu! Altın Portakal’daki mimikleri ile çok konuşulan Karadağlı, “art niyetim yoktu, bana sorulmadı” diyerek gündem oldu!

Rol aldığı “Çocuklar Duymasın” isimli dizi ile Türk dizi sektöründe ışığı iyiden iyiye parlayan oyuncu Tamer Karadağlı, son dönemlerde özel hayatı ve olaylara karşı sergilediği tutumlar ile gündemde kalmaya devam ediyor. Kendinden yaşça oldukça küçük piyanist sevgilisi ile yaptığı paylaşımlar sonucunda da sosyal medya kullanıcılarının ve magazin basınının gündemine girmeyi başaran Tamer Karadağlı, geçtiğimiz seneden bu yana Altın Portakal Film Festivali ile anılmaya devam ediliyor.

2021 yılında düzenlenen Altın Portakal Film Festivali’nde sunuculuk yapan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, senenin en iyi oyuncularına ödülü vermişti. Festival sunuculuğunu başarılı bir şekilde yerine getiren deneyimli oyuncu, ödülünü vermek üzere ünlü oyuncu Nihal Yalçın’ı sahneye davet ettikten sonra oldukça konuşulan mimiklere imza attı. Birçok sosyal medya kullanıcısı ve siyasi isimler tarafından eleştirilen Tamer Karadağlı, olayın üzerinden yaklaşık bir yıl geçtikten sonra kendisini net bir şekilde ifade etme fırsatı buldu.

MİMİKLERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU!

Tamer Karadağlı ilk kez konuştu! Altın Portakal’daki mimikleri ile çok konuşulan Karadağlı, “art niyetim yoktu, bana sorulmadı” diyerek gündem oldu! - Resim : 1

“En iyi kadın oyuncu” ödülünü vermek üzere meslektaşı Nihal Yalçın’ı sahneye davet eden Tamer Karadağlı, Yalçın’ın konuşma yaptığı esnada çok konuşulan mimik hareketlerini yapmış ve hem Nihal Yalçın hem Yalçın’ın hayranları hem de birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından oldukça eleştirilmişti.

“ART NİYETLİ DEĞİLDİM!”

Geçtiğimiz günlerde bir programa canlı olarak katılan Tamer Karadağlı, üzerinden bir yıl geçen ve o dönem içerisinde hakkında linç kampanyası başlatılan olaya karşı ilk kez açıklama yaptı. Mimiklerinin art niyetli olmadığını ve Nihal Yalçın’ın oyunculuğunu da oldukça beğendiğini ifade eden Karadağlı, olayın siyasi bir malzeme olarak sunulmasını doğru bulmadığını ifade etti.

“BEN O CÜMLESİNE TEPKİ GÖSTERDİM!”

Nihal Yalçın’ın konuşması esnasında “demek ki bütün rakiplerim kötüymüş ki ödülü ben aldım” cümlesine tepki olarak kaşını kaldırdığını ifade eden Karadağlı, bunda bir art niyet olmadığını “gerçekten bunu mu dedi?” tepkisinden başka bir yere çekilemeyeceğini ifade etti.