Tam 4,5 saat ameliyatta kaldı! Armağan Çağlayan’dan sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi. “Dualarınız ve iyi dileklerinize minnettarım!”

Ünlü yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, akciğerinde tespit edilen kitle nedeniyle ameliyatına gireceğini açıklamıştı. Armağan Çağlayan, bu kez ameliyat sonrası açıklama gerçekleştirdi.

Tam 4,5 saat ameliyatta kaldı! Armağan Çağlayan’dan sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi. “Dualarınız ve iyi dileklerinize minnettarım!”

Şimdilerde YouTube kanalından gerçekleştirdiği programlar ile dikkat çeken ünlü yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, geçtiğimiz günlerde kötü haberi vermiş ve sosyal medya paylaşımında; “Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı” ifadelerini kullanarak, akciğer kanserine yakalandığını duyurmuştu. Ardından bir açıklama daha yapan Armağan Çağlayan, kısmen iyi bir haber vermiş ve ameliyat olacağını açıklamıştı.

Biyopsi sonuçlarının temiz çıktığını takipçileriyle paylaşan Armağan Çağlayan’ın ameliyata gireceği öğrenilmişti. Ameliyatı nasıl geçecek diye meraklanan Armağan Çağlayan hayranlarına açıklama ünlü yapımcı ve sunucunun kendisinden geldi. Sürece ilişkin bilgi veren Armağan Çağlayan, aynı zamanda sağlık durumunun nasıl olduğuna dair de konuştu.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN’IN BİYOPSİSİNDE LENFLER TEMİZ ÇIKMIŞTI

Tam 4,5 saat ameliyatta kaldı! Armağan Çağlayan’dan sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi. “Dualarınız ve iyi dileklerinize minnettarım!” - Resim : 1

Akciğer kanserine yakalandığını duyurmasının ardından birtakım testlerin gerçekleştirileceğini açıklayan Armağan Çağlayan, sürecin genelinde sık sık bilgilendirme yapacağını ve hakkında çıkabilecek yalan haberlerin önüne böylelikle geçebileceğini takipçilerine bildirmişti. Son olarak geçtiğimiz günlerde yapılan test sonuçlarına ilişkin bir açıklama gerçekleştiren Armağan Çağlayan, açıklamalarında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Selamlar… Perşembe günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş. Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek. Ameliyattan sonra görüşmek üzere. Herkese her şey için çok teşekkürler… Sevgiler.”

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN, 4,5 SAAT AMELİYATTA KALDI

Tedavisinin başlayacağına ilişkin gerçekleştirdiği açıklamasında bir operasyon geçireceğini de sosyal medya takipçilerine bildiren Armağan Çağlayan, bugün bir paylaşım daha yaptı. Operasyonu geçirdiğini duyuran Armağan Çağlayan, ameliyattan çıkar çıkmaz takipçilerine şu ifadeler ile seslendi:

“4,5 saat süren bir operasyon geçirdim. Yoğun bakımdan odama geldim. Ameliyat sırasında yapılan Frozen Patoloji sonucunda kitle kanser çıktı. Fakat şanslıyım ki doktorlarım peşimi bırakmadı ve çok erken evrede yakaladı hastalığımı. Şimdi kemoterapi olup olmayacağımı pataolojiden gelecek sonuç belirleyecek. Ben çalışmayı hiç bırakmayacağım, biraz dinlendikten sonra ‘Size Anlatacaklarım Var’ turnesiyle, Gebze, Bartın, Zonguldak, İstanbul ve Ankara’da olacağım. Dualarınız ve iyi dileklerinize minnettarım. Herkese sevgiler saygılar.”