Tam 18 Yıl Sonra Birbirlerine Kavuşan Jennifer Lopez ile Ben Affleck, İkinci Düğün İçin Hazırlanıyor

Sevilen şarkıcı Jennifer Lopez ile ünlü aktör Ben Affleck, tam 20 yıl sonra birbirlerine kavuştu. Geçtiğimiz günlerde evlenen ünlü çiftin, ikinci bir düğün hazırlığının içerisinde oldukları iddia edildi. İşte şu sıralar ikinci baharlarını yaşayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in muhteşem aşk hikayesine ilişkin ayrıntılar…

Tam 18 Yıl Sonra Birbirlerine Kavuşan Jennifer Lopez ile Ben Affleck, İkinci Düğün İçin Hazırlanıyor

Yıllar önce birlikteliklerini sonlandıran ve tam 18 yıl sonra tekrar bir araya gelerek Las Vegas’ta evlenen Jennifer Lopez ile Ben Affleck’in, ikinci bir düğün yapacakları iddia edildi.

2004 Yılında Ayrılmışlardı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile ünlü aktör Ben Affleck, yıllar önce aşk yaşamaya başlamış ve sanat camiasının birbirlerine en çok yakışan çifti olarak gösterilmişlerdir. 2002 yılında Jennifer Lopez’e evlilik teklifi ederek ilişkilerini bambaşka bir aşamaya getirmeye karar veren Ben Affleck, o dönem kadın hayranlarını oldukça üzmüştü.

1 yıl nişanlı kaldıktan sonra 2003 yılında nikah masasına oturacakları söylenen ünlü çift, 2003 yılına gelindiğinde aniden nikahlarını erteleme kararı aldı. Açıkladıkları karar ile magazin gündeminde şaşkınlık yaratan ünlü çift, 2004 yılında da yollarını tamamen ayırdı. O günden bu yana birlikte görüntülenmeyen, hatta aynı cümlede isimleri dahi bir araya getirilmeyen ikili yıllar sonra yeniden barıştı.

Yıllar Sonra Yeniden Evlilik Teklifi!

Tam 18 Yıl Sonra Birbirlerine Kavuşan Jennifer Lopez ile Ben Affleck, İkinci Düğün İçin Hazırlanıyor - Resim : 1

Ayrılıklarının üzerinden tam 18 yıl geçtikten sonra tekrar bir araya gelen Jennifer Lopez ile Ben Affleck, hayranlarını büyük bir sevince boğdu. Geçtiğimiz günlerde Ben Affleck’in nasıl evlenme teklifi ettiğini anlatan Jennifer Lopez’in mutluluğu, eski aşkına kavuşmasından ötürü ne kadar büyük bir heyecan içerisinde olduğunu gözler önüne serdi.

Köpüklü bir küvetin içerisinde dinlenirken Affleck’in geldiğini ve bir anda yeşil elmas olan yüzüğü çıkardığını söyleyen Lopez, 20 yıl sonra yeniden aynı adamdan evlilik teklifi almasının üzerine ağlamaya başladığını belirtti.

İkinci Düğün Olacak Mı?

Tam 18 yıl sonra birbirlerine kavuşan ve ikinci kez aşkı yakalama fırsatı bularak nikah masasına oturan Jennifer Lopez ile Ben Affleck hakkında yabancı basına bomba gibi bir iddia düştü. Ünlü çiftin yakın çevresinden alınmış olduğu iddia edilen bilgilere göre nikahlarında yakın çevreleri bulunmayan ikilinin, yakın zamanda arkadaşları ve ailelerinin katılımlarını sağlamak için görkemli bir düğün töreni düzenleyecekleri ileri sürüldü.