Takımdan ayrılacağı konuşulan Cristiano Ronaldo, acil görüşme talebiyle Manchester’a gitti!

Transfer döneminin en büyük gündem maddelerinden biri olan ve hala bir kapalı kutu gözüyle bakılan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, geleceği adına kulüple görüşmek için uzun bir aranın ardından Manchester’a döndü. Ronaldo yeni sezonda nerede olacak?

Takımdan ayrılacağı konuşulan Cristiano Ronaldo, acil görüşme talebiyle Manchester’a gitti!

Dünya futbol gündemi günlerdir Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’nun akıbetinin ne olacağı konusuyla meşgul. Yıldız futbolcunun krizinde şimdi yeni bir sayfa açıldı ve Portekizli yıldız, takımda kalmak istemediği iddialarıyla gündeme geldikten sonra, geleceği hakkında son kararı vermek üzere menajeri Jorge Mendes ile birlikte Manchester’a dönüş yaptı. Manchester United kulüp yöneticileri ile bir araya gelmesi beklenen Ronaldo’nun kariyeri bu görüşmelerin ardından belli olacak.

RONALDO ACİL GÖRÜŞME TALEP ETTİ

Takımdan ayrılacağı konuşulan Cristiano Ronaldo, acil görüşme talebiyle Manchester’a gitti! - Resim : 1

Manchester United’ın Tayland ve Avustralya kamplarına katılmayan Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes’in bu süreçte birçok kulüple görüştüğü söylentileri, Ronaldo’nun takımdan ayrılacağı iddialarını gündeme getirdi. Öte yandan Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag’ın da Ronaldo’yu takımda tutmak istediği belirtildi. Ronaldo, geleceği adına karar vermek üzere Hag ile görüşme gerçekleştirecek.

ERIK VAN HAG RONALDO’YU TAKIMDA İSTİYOR

The Athletic’te yer alan habere göre Ronaldo, ailevi sorunlarını öne sürerek antrenmanlara katılmadı ve kulüpteki geleceği adına acil bir görüşme talep etti. Habere göre Ronaldo’nun takımda kalmasını isteyen Manchester United’a karşı Ronaldo ise sözleşme yenilemek istemiyor. Hollandalı teknik direktör Hag, Ronaldo ile ilgili açıklamasında “Geçtiğimiz hafta ile durum aynı. Onun için endişelenmiyoruz. Ronaldo’nun durumu için bu ifade doğru bir kelime değil. Şu anda takımdaki oyunculara odaklandım ve harika bir iş çıkarıyoruz. Ronaldo’nun takıma katılmasını bekleyemeyiz. Biraz mutsuz hissediyor, nasıl çözebileceğimize bakacağız. Ben onunla çalışmak istiyorum. Onu, sonrasında takıma adapte edeceğiz” dedi.

ATLETICO MADRID İDDİALARI

Ronaldo’nun Manchester United’dan ayrılacağı iddialarının ardından birçok kulüp ismi gündeme gelmeye başladı. Bu iddialar arasında en çarpıcı transfer iddiasında ise Ronaldo’nun İspanya’ya döneceği ve Atletico Madrid ile anlaşma imzalayacağı iddiası oldu. Söz konusu haberin ardından gelen yorumlara göre Ronaldo’nun Manchester United’da kalma ihtimali giderek arttı ancak durumla ilgili genel belirsizlik devam ediyor.

Etiketler: ronaldo