SUV modellerin amiral gemisi Qashqai'de 0 faizli satış başladı: Nissan bayilerinde kuyruk oluşturacak satış devam ediyor!

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde tüketiciler tarafından sıklık ile tercih edilen araç markalarından birisi olan Nissan, en çok tercih edilen modellerinden olan Qashqai için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. İşte Nissan’ın Qashqai modeli için geliştirmiş olduğu yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

SUV modellerin amiral gemisi Qashqai'de 0 faizli satış başladı: Nissan bayilerinde kuyruk oluşturacak satış devam ediyor!

Geride bıraktığımız yılın eylül ayında yükseliş trendine giren ve hareketlendiği gibi de Merkez Bankası’nın faiz indirimleri müdahaleleri ile kontrol altına alınmaya çalışılan dolar kuru, tüm müdahalelere rağmen yükselmeye devam etti. Kasım ayının sonunda yükseliş hızını iyice arttıran ve aralık ayının ortasına gelindiğinde 18 TL’lik rekor seviyeye kadar yükselen dolar kuru, beraberinde diğer döviz kurlarının ve altın fiyatlarının da tırmanmasına sebep oldu.

Dolar kurunun aralık ayının ortasında ulaşmış olduğu 18 TL’lik seviyeden sonra euro kuru 20 TL’ye, sterlin kuru 23 TL’ye ve gram altın bin 82 TL’ye kadar tırmandı. Ekonomi piyasalarında kayda geçen bu tarihi seviyeler, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Yapılan zamlardan en çok etkilenen sektörlerden birisi ise otomotiv sektörü oldu.

Zamlar sonrasında 2 hatta 3 katına kadar yükselen ikinci el ve sıfır kilometre araç fiyatları, ocak ayı ile birlikte etkisini iyice arttıran çip krizinden de etkilendi. Çip krizi, devam eden savaş, FED yetkililerinin şahin tonlu açıklamaları ve diğer faktörlere bağlı olarak oldukça yüksek seviyelere ulaşan araç fiyatları, Nissan’ı harekete geçirdi. Müşteri potansiyelini kaybetmek istemeyen Nissan, en çok satan modellerinden Qashqai için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

ODD VERİLERİNE GÖRE EN ÇOK SATAN SUV!

Her ay otomotiv sektörüne ilişkin veriler açıklayan ODD, 2007- 2021 yılları arasında en çok satılan SUV modelini Nissan Qashqai olarak duyurdu. ODD’nin verileri, tüketicilerin Nissan Qashqai hakkındaki olumlu düşüncelerini resmen ortaya koymuş oldu.

NISSAN’DAN YENİ QASHQAI KAMPANYASI!

SUV modellerin amiral gemisi Qashqai'de 0 faizli satış başladı: Nissan bayilerinde kuyruk oluşturacak satış devam ediyor! - Resim : 1

Nissan en çok tercih edilen modeli için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Üretici firma, ağustos ayı için özel olarak geliştirmiş olduğu kampanyanın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Nissan’ın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan yeni kampanya duyurusuna göre ay sonuna kadar Qashqai satın almak isteyen tüm tüketicilere, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz karşılığında 150 bin TL’ye kadar kredi hizmeti sunulacak. Firma, söz konusu kampanyanın Design Pack ve üzeri versiyonlar için geçerli olduğunu kaydetti.

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Nissan Qashqai kampanyası için yetkili bayilere gidilmesi veya firmanın resmi internet sitesinde yer alan “sizi arayalım” butonuna tıklanması gerekmektedir.

Etiketler: nissan, Qashqai