Survivor'ın eski şampiyonu Ogeday Girişken, şampiyon aşkı Nisa Bölükbaşı ile ilgili ilk kez konuştu!

Tv8 ekranlarının en çok takip edilen yarışma programlarından olan Survivor’ın eski şampiyonlarından olan ve bu sene de All Star konseptinde performans sergileyen Ogeday Girişken, kendisi gibi şampiyon olan sevgilisi Nisa Bölükbaşı ile ilgili olarak ilk kez konuştu. İşte Girişken’in, aşk hayatına ilişkin açıklamaları…

Survivor'ın eski şampiyonu Ogeday Girişken, şampiyon aşkı Nisa Bölükbaşı ile ilgili ilk kez konuştu!

Acun Medya tarafından düzenlenen ve 2005 yılından bu yana ekranların en sevilen yarışma programı olma unvanına sahip olan Survivor yarışması, bu sene All Star konsepti ile ekranlara geldi. Geçmiş sezonlara damgalarını vurmuş olan yarışmacıların bir araya getirildiği konseptte, eski şampiyonlar da yer aldı.

15 Ocak tarihinde başlamış olduğu yayın hayatını 30 Haziran tarihinde düzenlemiş olduğu canlı final programı ile sonlandırmış olan Survivor All Star yarışması, ardında müthiş aşk hikayeleri bıraktı. Yarışma henüz başlamadan önce ilişkiye başladıkları bilinen Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken, yarışma boyunca sakladıkları ilişkilerini final gününden itibaren gözler önünde yaşamaya başladı.

Yarışma başladığında ilişkilerini kameraların önünde yaşamayacaklarına dair ortak karar aldıklarını açıklayan Ogeday Girişken, geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına konuk oldu. İlişkisine dair özel açıklamalarda bulunan Ogeday Girişken, herkesi şaşkına çevirdi.

Dizi Setinde Tanışmışlar!

Katıldığı YouTube kanalında kendisine yönlendirilen soruları yanıtlayan Ogeday Girişken, Nisa’yı Survivor yarışmasından tanıdığını ancak yüz yüze bir tanışıklıklarının olmadığını, ilk kez Exxen platformunda yayınlanan Sihirli Annem dizisinin setinde bir araya geldiklerini açıkladı. Girişken “ilk görüşte aşk mıydı?” sorusuna, “hayır değildi” yanıtını verdi.

“İkimizin De Sevgilisi Vardı!”

Survivor'ın eski şampiyonu Ogeday Girişken, şampiyon aşkı Nisa Bölükbaşı ile ilgili ilk kez konuştu! - Resim : 1

Nisa ile tanıştıkları dönemde ilk görüşte aşk gibi bir durumun yaşanmadığını söyleyen Ogeday Girişken, o dönemde hem Nisa’nın hem de kendisinin sevgilisi olduğunu ifade etti. Nisa’nın iyi niyetini hep fark ettiğini söyleyen Girişken sevgililerinden ayrıldıktan çok çok sonrasında yeni bir ilişkiye başladıklarını da vurguladı.

İlişkileri Yarışmadan Önce Başlamış!

Birçok kişinin sandığının aksine ilişkilerinin yarışmadan çok önce başladığını ifade eden Ogeday Girişken, bu açıklaması ile de oldukça şaşırttı.