Survivor'ın Duru Güzelliği Ayşe Yüksel, Oyunculuk Sektörüne Atılıyor! Başrolde Olacağı İlk Dizisi...

Katıldığı Survivor yarışması ile ünlenen Ayşe Yüksel, yarışmanın ardından kariyerini başka bir alanda ilerletmeye karar verdi. Oyunculuk yapmaya hazırlanan Ayşe Yüksel’in ilk dizisinin belli olduğu iddia edildi. İşte Ayşe Yüksel’in oyunculuğa adımını atacağı ilk diziye ilişkin ayrıntılar…

Survivor'ın Duru Güzelliği Ayşe Yüksel, Oyunculuk Sektörüne Atılıyor! Başrolde Olacağı İlk Dizisi...

Acun Medya tarafından ekranlara getirilen ve 2005 yılından bu yana ekranlara gelen en uzun soluklu yarışma programı olma unvanına sahip olan Survivor Türkiye, yarışmacılarının hayatlarını şekillendirmeye devam ediyor. Her sezonunda en az bir ismin ünlenmesini ve servet niteliğinde kazançlar elde etmesini sağlayan fenomen yarışma programı, bu kez de Ayşe Yüksel’e getirdiği popülerlik ile gündem oldu.

2021 yılında katıldığı Survivor Ünlüler- Gönüllüler yarışması ile geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran Ayşe Yüksel, bu sene de All Star konseptinde performans sergiledi. “Bir daha katılmam” dediği Survivor yarışmasına, bir yıl geçmeden ikinci kez katılan ve All Star konseptinin başlamasının üzerinden 1,5 ay geçtikten sonra yarışmaya yedeklerden gelen Ayşe Yüksel, hali hazırda geniş olan hayran kitlesini daha da genişletmeyi başardı.

Yarışma esnasında sergilediği performanslar, yarışmacı arkadaşlarından Batuhan Karacakaya ile yaşadığı tartışmalar ve duru güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ayşe Yüksel, yarışmanın hemen ardından tekliflere boğuldu. Oyunculuğa adım atmaya hazırlandığını duyuran Ayşe Yüksel’in, yeni projesinin de belli olduğu iddia edildi.

Survivor ile Bağlantısını Kesti!

İki yıl üst üste katıldığı ve her iki sezonda da yarı finale kadar gelmeyi başardığı Survivor yarışması ile büyük bir üne kavuşan Ayşe Yüksel, bu sene 4 ‘üncü olarak tamamladığı yarışmanın hemen ardından Instagram hesabını aktif olarak kullanmaya başladı. Yüksel’in sosyal medya hesabında yaptığı ilk değişiklik ise açıklama kısmında yer alan “Survivor” ibaresini kaldırmak oldu.

Oyunculuk Yapmaya Başlıyor!

Survivor'ın Duru Güzelliği Ayşe Yüksel, Oyunculuk Sektörüne Atılıyor! Başrolde Olacağı İlk Dizisi... - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir görüntü paylaşan Ayşe Yüksel, oyunculuk yapmaya hazırlandığını duyurmuştu. Ayşe Yüksel’in yeni dizisinin hangisi olacağı ise merak konusu oldu.

Büyük İddia!

Henüz oyunculuk alanında hiçbir tecrübeye sahip olmayan Ayşe Yüksel’in, FOX TV’nin sevilen dizisi Mahkum’a başrol olarak dahil olacağı iddia edildi.