Survivor Turabi neden yok? Survivor Turabi ne oldu, elendi mi, neden ayrıldı? Survivor Turabi kimdir, kaç yaşında?

TV8'in yarışması Survivor All Star 2024'ten kötü haber geldi. Eski şampiyon Survivor Turabi yarışmadan ayrılma kararı aldı. İzleyenler Survivor Turabi ne oldu, elendi mi, neden ayrıldı? Survivor Turabi neden yok? noktasında araştırma içerisine girdi. Survivor Turab kimdir, kaç yaşında? İşte Survivor Turabi hakkında son detaylar...

Survivor Turabi neden yok? Survivor Turabi ne oldu, elendi mi, neden ayrıldı? Survivor Turabi kimdir, kaç yaşında?

TV8’in popüler yarışması Survivor All Star bu kez yarışmacı Turabi ile gündeme geldi. Survivor Turabi sevenlerini üzdü. Survivor All Star 2024 yarışmacı kadrosu içerisinde yeniden yer alan Survivor Turabi yarışmada sakatlandı. İzleyenler, Survivor Turabi elendi mi? Ne oldu? Survivor Turabi kimdir? Turabi yerine yarışmaya kim gelecek? noktasında araştırmalarını artırdı. Survivor Turabi hakkında son detaylar… 

Survivor Turabi'ye ne oldu? Son detaylar...

Survivor Turabi elendi mi? Ne oldu? Survivor Turabi kimdir? konusu son günlerin en çok aranan konusu oldu. Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor All Star 2024 yarışmacı kadrosu içerisinde olan Survivor Turabi bu kez talihsiz bir olay yaşadı. Geçmiş dönem Survivor All Star şampiyonu olan Survivor Turabi sakatlığı nedeniyle yarışmaya devam etmeme kararı aldı. 

Survivor All Star 2024’ün favori yarışmacılarından olan Survivor Turabi ile ilgili kararı Acun Ilıcalı duyurdu. 

Acun Ilıcalı, Turabi’yle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“İddialı yarışmacıydı. Performansıyla da bunu gösterdi. Zaman zaman gerilimler yaşadı. İddialı yarışmacıydı. Performansıyla da bunu gösterdi. Zaman zaman gerilimler yaşadı. Doktor kontrolündeydi. Beş gün sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi verdiği kararı açıkladı ve Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi.”

Turabi yerine yarışmaya kim gelecek?

Acun Ilıcalı Survivor'a eski yarışmacılarından Hilmi Cem ile Avatar Atakan'ın dahil olacağını da duyurdu. Ilıcalı, Avatar Atakan ve Hilmi Cem'in kırmızı takımda yarışacağını açıkladı.

Survivor Turabi sakatlığı nedeniyle hastanede

Survivor Turabi sakatlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Favori yarışmacı Turabi Çamkıran “Dizimin sakat olduğunu zannediyorlar ama sakat değil. Sadece çok kötü bir rahatsızlıktan geri dönüş yaptım. Bir yarışmada göğüs kafesimi çarptım ve iç kanama geçirdim. Bu iç kanama sonucunda acile kaldırıldım.” açıklamasını yapmıştı.

Survivor Turabi kimdir? Turabi Çamkıran hakkında detaylar

Survivor Turabi kimdir? Turabi Çamkıran hakkında detaylar

Turabi Çamkıran 3 Temmuz 1987 tarihinde Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraş Afşin'lidir. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi'ne gitti ancak bitiremedi, liseyi Survivor yarışmasından sonra bitirdi. Gençliğinden beri hem breakdance hem de muay thai dövüş sanatıyla ilgilendi.

2013 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasına katıldı. 2014 Survivor Gönüllüler takımında yer aldı şampiyon oldu. 2015 yılında Survivor All Star yarışmasında da 1. oldu ve art arda iki kez Survivor yarışmasını kazanan ilk kişi oldu. Survivor yarışmasından sonra birkaç sinema filmi ve dizide rol aldı.