Survivor Panorama 2023 için bomba isimler! All Star kadrosundan iki isim ile anlaşıldı iddiası!

Ekranların sevilen yarışma programlarından Survivor’ın yeni sezonu için geri sayım başlamışken yarışmanın kritiğinin yapıldığı Survivor Panorama için iki isim ile anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

Survivor Panorama 2023 için bomba isimler! All Star kadrosundan iki isim ile anlaşıldı iddiası!

Acun Ilıcalı’nın Türk televizyonlarına kazandırdığı yarışma programları arasında yer alan Survivor, şu an yayında olmamasına rağmen gündemden düşmemeye devam ediyor. Son olarak All Star konsepti ile 2022 sezonunda ekranlara gelen ve 30 Haziran tarihinde de sezonun final bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan efsane yarışma programı, yeni sezonu için hazırlıklara başladı.

2018 yılından bu yana Tv8 kanalında yayınlanan ancak evveliyatı 2005 yılına kadar uzanan ve o dönemden bu zamana kadar yalnızca 1 yıllık yayın arası veren fenomen yarışma programı Survivor, 2023 sezonu için hazırlıklara başladı. Yeni sezonda yarışmanın konseptinde değişikliğe gidileceği iddiaları ortaya atılmaya devam edilirken bazı isimler ile de anlaşılmaya varıldığı ileri sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan ve Survivor’ın yeni sezonuna ilişkin önemli açıklamalarda bulunan medya patronu Acun Ilıcalı, sözleri ile yeni sezonda konsept değişikliğine gidilecek olduğu yönünde ortaya atılan iddiaları kısmen doğruladı. “Akıl ve beceri kazanacak” ifadelerini kullanan Ilıcalı, seyirciyi heyecanlandırmak istediğini de belirtti.

Bir süredir Ada Konseyi’nin olduğu bölümler dışında yarışmanın tüm kontrolünü Murat Ceylan’a bırakmış olan Acun Ilıcalı’nın yeni sezonda hiç olmayacağı ileri sürülürken bugün yarışma programına ilişkin yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Yarışmanın her yeni bölümünün ardından yine Tv8 kanalı aracılığı ile izleyicinin karşısına çıkan Survivor Panorama programı için iki isim ile anlaşmaya varıldığı ileri sürüldü. Söz konusu isimler bazı sosyal medya kullanıcılarını heyecanlandırırken bazı Survivor tutkunlarının ise tepkileri ile karşılaştı.

SURVIVOR PANORAMA İÇİN O İSİMLER İLE ANLAŞILDI!

Survivor Panorama 2023 için bomba isimler! All Star kadrosundan iki isim ile anlaşıldı iddiası! - Resim : 1

Sık sık Survivor yarışmasına ilişkin paylaşımlar yapan “Whitevivor” isimli Instagram hesabı, bugün yarışmaya dair yeni bir iddia ortaya attı. Yapılan yeni paylaşımda Survivor Panorama için Ayşe Yüksel ve Adem Kılıçcı ile anlaşmaya varılmış olduğu ileri sürüldü.

TEPKİ YAĞDI!

Bazı sosyal medya kullanıcıları Adem ve Ayşe’nin doğru tercih olduğunu belirtirken bazıları ise Evrim Keklik’in daha çok yakışacağını ve bu ikilinin birbirlerine hiç uyumlu olmadığını savundu.

Etiketler: Survivor 2023, panorama